Победителят и участници във „Фермата“ събираха хранителни продукти за семейства в нужда

2916 преглеждания

Победителят и участници във „Фермата“ събираха хранителни продукти за семейства в нужда

Победителят от телевизионното риалити „Фермата 3“ и едни от най-чаровните участнички в шоуто събраха над 60 кашона с продукти за великденската кампания на Holiday Heroes. Това съобщиха от сдружението, чиято дейност и каузи подкрепя и EspressoNews като медиен партньор.

Героите на реалити шоуто „Фермата  3 – Ново начало“, станаха и герои във великденската акция на Holiday Heroes „Избери, купи, дари“. Големият победител Яни, италианката Франческа и Ивона отделиха целия си уикенд, за да подкрепят каузата на празнзичните герои и да помогнат в събирането на хранителни продукти.

Тримата фермери се включиха в акцията „Избери, купи, дари“, която Holiday Heroes провежда вече три години във верига хипермаркети. В двата дни на уикенда те събираха продукти, за да могат празничните герои да ги опаковат в пакетите, които и този Великден ще зарадват 5000 семейства в нужда в цялата страна. Както всички всеотдайни доброволци на каузата, така и звездните участници, прекараха по цели четири часа всеки ден, за да разказват за акцията и кампанията на стотиците посетители и да приемат щедрите им дарения.

За двата дни Яни, Франческа и Ивона успяха да съберат седем колички, пълни с хранителни продукти, което се равнява на над 60 пакета. Всички тези продукти ще станат част от празничните пакети на организацията, които ще зарадват семейства в нужда в цялата страна за предстоящите великденски празници.  Опаковането на продуктите може да гледате на живо на 31 март и 1 април, на официалната Facebook страница на Holiday Heroes.

Акцията по събиране на хранителни продукти „Избери, купи, дари“ продължава до 28 март. Всеки може да се включи, като дари продукт или стане доброволец, а повече информация може да намерите на holidayheroes.bg/kaufland/.

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=fHYAYDywEnA

EspressoNews