Повредиха още неоткрито детско съоръжение в Костинброд

1514 преглеждания

От местната администрация призоваха за отговорно отношение гражданите

Поредно повреждане на общинска собственост отчетоха в Костинброд. Със снимки и публикация на официалния си сайт и профил в социалната мрежа, от местната администрация алармираха, че макар и още неоткрит официално, вече е повреден новият кът за деца в кв. „Захари Стоянов“.

Такава площадка в района до сега не е съществувала, припомнят от Общината и призовават жителите на града да се отнасят отговорно към нея.

Съоръжението е изградено по всички Европейски изисквания преди няколко месеца и е готово да приюти летните игри на малчуганите.

От Община Костинброд припомнят, че в последните години са възстановени и изградени нови детски площадки в почти всички райони на общината като целта е да бъдат обхванати най-посещаваните от родители и деца места. 

„Моля Ви, пазете детските площадки! Те са за вас, за вашите братя и сестри, за вашите деца и за вашите внуци! Нека се възпитаме и дадем личен пример на нашите деца, че случващата се вандалска проява не е нещо нормално, не трябва да се позволява и не трябва да се повтаря!“, апелират от Община Костинброд.

EspressoNews