Поздрави и подаръци зарадваха дамите в Драгоман за Международния ден на жената

2714 преглеждания

Поздрави и подаръци зарадваха дамите в Драгоман за Международния ден на жената

С много песни, танци и подаръци Община Драгоман и нейните жители почетоха Международния ден на жената. За празника г-жа Ани Никифорова и г-жа Мария Богданова бяха подготвили специална изненада – рецитал и музикални изпълнения на децата от първи клас, с които просълзиха присъстващите дами. Г-жа Никифорова поднесе поздрав от топли, римувани думи, облечени с емоция.

За 8 март гостенките на празника се насладиха на специална изложба на красиви сувенири от хартия, подготвена от читалище „Самообразование 1919“ - с. Голямо Малово. Беше разиграна и томбола с подаръци за всяка присъстваща дама.

За спомен от тържеството на свой ред от Община Драгоман подариха на жените специално направени за повода бисквити. Всички дами бяха поздравени и от кмета на общината Андрей Иванов, който им пожела здраве, лични и професионални успехи.

„Осми март е чудесен повод да отдадем дължимото уважение и признание към всички дами. И ако преди повече от 150 години жените се бореха за право на труд, професионално развитие и равни права, днес те заслужено и гордо са заели своето пълноправно място във всички сфери на обществения живот. Това, което прави жените специални и незаменими, далеч надхвърля успехите и качествата им в професионалната сфера. Майката, даряваща живот е най-святото за всеки един от нас. Любимата жена неуморно подкрепя, обича и вдъхновява!

Благодарим на всички, които се включиха в тържеството и се надяваме да имаме още такива празници, създаващи прекрасни и трайни емоции!“, се казва в публикацията на Община Драгоман, посветена на честването.

EspressoNews