Последна възможност за регистрация с отстъпка за NEXT DIFI 2016 - специализирания форум за дигитални финанси

1673 преглеждания

Последна възможност за регистрация с отстъпка до 28 септември 2016 г. за NEXT DIFI 2016 - форумът, на който български банкери представят най-новите технологии във финансовата индустрия. 

Остават броени дни до началото на първото издание на специализирания форум за дигитални финанси #NEXT DIFI 2016. Можете да направите своята регистрация - двама на цената на един билет с Промо код - DIFI2for1

Кодът е валиден до 28 септември 2016 г. включително. Събитието ще се проведе на 30 септември 2016 г. в София и е посветено на най-новите тенденции в банковия сектор и все по-бързо навлизащите иновации в него. По време на NEXT DIFI 2016 водещи български банкери ще дискутират най-новите технологии и финансови услуги, които променят начина, по който кредитираме, купуваме и инвестираме. 

Специални гости на Форума ще бъдат представители на банковия сектор, изпълнителни директори на най-иновативните финансови компании в България, експерти и консултанти. Участниците в дискусиите ще имат уникалната възможност да обменят познания за нови услуги, опит, иновативни практики и контакти за бъдещо сътрудничество. #NEXT DIFI 2016 е платформа, която предоставя възможност на лидерите на местни и международни банки и финансови организации, чрез презентации, панелни дискусии и интерактивност с публиката, да представят своите прогнози и виждания относно бъдещето на банковия и финансов сектор и развиващите се иновативни услуги, повлияни от дигиталната ера. 

По време на Форума ще бъдат обсъждани ключови въпроси за финансовия сектор, свързани с дигиталната трансформация, глобалните предизвикателства, киберсигурността, както и появата на нови продукти и услуги. Някои от тях с

  • Преоткриване на бизнес моделите

  • Как да останем релевантни за новото поколение клиенти?

  • Как банките и другите традиционни участници на пазара навигират сред променящата се бизнес среда?

  • Кои са ключовите предизвикателства и възможности на новата дигитална ера и как ще изглежда дигиталното бъдеще на банките?

  • Мобилните плащания - път към финансово приобщаване и икономически растеж. 

Повече информация може да намерите на официалния сайт на Форума, както и да направите своята регистрация за участие: difi.b2bmedia.bg.

Espressonews е медиен партньор на събитието