Предстои редовно заседание на Общински съвет-Сливница

1025 преглеждания

Предстои редовно заседание на Общински съвет-Сливница

Редовното заседание на Общински съвет-Сливница за този месец ще се проведе на 27 февруари 2018 г.(вторник) с начало 14:00 ч. в салона на Общината

Проектът за Дневен ред  предвижда: разглеждане на докладни записки; информация от спортните клубове в общината за резултатите за 2017 година, перспективи за развитие, финансово обезпечаване; изказвания, питания, становища и предложения на граждани; въпроси към кмета и отговори; разни.

В рамките на заседанието си, местният парламент ще се произнесе по продажбата на недвижими имоти – частна общинска собственост, намиращи се в с. Алдомировци, в Сливница,  в с. Братушково и в с. Бърложница.

Следват докладни записки относно разрешаването на изменението на подробен устройствен план/ПУП/ - изменение на плана за застрояване /ПЗ/ и работен устройствен план/РУП/ за УПИ XVII-„Културен дом" и УПИ ХХІІІ-„За магазини и общ. обсл" кв.56 гр. Сливница; относно

одобряване на подробен устройствен план-план за застрояване /ПЗ/ в обхвата на имот с идентификатор 67372.117.380, който е част от имот със стар идентификатор 67372.117.379 в м. "Лозище" по кадастрална карта на гр. Сливница за обект: "Цех за сухи строителни смеси", като част от комплексен проект за инвестиционна инициатива по чл.150 от ЗУТ.

На следващо място съветниците ще отменят свои решения от заседанието им през месец януари и ще актуализират и допълнят Програмата за управление и разпореждане с имоти общинска собственост за 2018 г.

На заседанието ще бъде възложено на кмета на общината да организира провеждането на публично оповестен търг за части от общински имот в с. Ракита и определяне на месечна наемна начална цена за 1 кв. м. и сключване на договор за наем.

Следващата докладна записка е за закупуване на недвижим имот за изграждане на сондажен кладенец в с- Гургулят.

Ще бъде възложено на кмета да организира и провеждането на публично оповестен търг за части от обект: Спортна зала – „Арена Сливница”.

Местният парламент трябва да приеме и Общинска програма за закрила на детето за 2018г., както и Отчет за дейността на Общинския съвет и неговите комисии през второто полугодие на 2017 година.

EspressoNews