Предстои учредително събрание на местна инициативна група на територията на общините Трън, Божурище и Брезник.

981 преглеждания

На 3-ти февруари от 11:00 ч., в Заседателната зала на Общинска администрация – гр. Трън, ще се състои учредително събрание за създаване на Местна инициативна група по мярка 19 „Водено от общностите местно развитие”. Това става ясно от поканата за учредително събрание на местна инициативна група на територията на община Трън, община Божурище и община Брезник, публикувана на сайта на община Божурище.

В дневния ред на събранието са включени четири точки, както следва - вземане на решение за учредяване на Сдружение с нестопанска цел „Местна инициативна група Трън – Брезник – Божурище”, приемане на Устав на сдружението, избор на Колективен управителен орган на сдружението, както и избор на Контролен съвет.

Всички лица, желаещи да участват в учредителното събрание на МИГ, трябва да имат постоянен адрес за физически лица и адрес на управление за юридически лица на територията на общините Трън, Брезник и Божурище.

Местната инициативна група ще бъде регистрирана по Закона за юридическите лица с нестопанска цел като сдружение в общественополезна дейност.

Относно писмените материали по дневния ред са предоставени контакти:

Тел.: 0884944244

Е-mail: takova_e@abv.bg

Лице за контакт: Евгения Такова

 

EspressoNews