През май ще се проведат ГТП на земеделската и горска техника в Своге

1095 преглеждания

Неявилите се собственици подлежат на санкции

В изпълнение на изискванията на Закона за регистрация и контрол на земеделска и горска техника и машини за земни работи, през месец май 2018 г., служители от ОД „Земеделие" София област ще проведат технически прегледи на земеделската и горска техника и машини за земни работи в община Своге, информират от Министерство на земеделието, храните и горите.

Ето и график за извършване на техническите прегледи: 

Дата

Община

Населено място,фирма

Място на ГТП

/контрола/

Време на провеждане от ч… до ч...

Служител

31.05.2018

Своге

Своге

Зимевица

Пред Общината

Пред Кметството

Контрол

09.30 - 12.00

13.00 - 14.00

14.00 - 16.00

инж.Александров

инж.Велева

На определената дата трябва да се явят и собствениците на нерегистрирани и новозакупени машини, както и тези, чиято техника домува или работи на територията на съответните общини. На посочените места се проверяват документите на ЗГТ, след което съобразно условията в населеното място се преглежда техниката.

На неявилите се собственици ще бъдат издадени Заповеди за спиране от движение на техниката, както и актове за нарушения съгласно изискванията на Закона за регистрация и контрол на земеделска и горска техника.

Допълнителна информация можете да получите на следните телефони: 0868 822 216 - инж. Йордан Александров, 0884 930 745 – инж. Станка Велева.

Графикът за дейността за извършване на ГТП на ЗГТ през месец май 2018 г., можете да намерите и на официалната страница на ОД „Земеделие" София област.

EspressoNews