Продължават ремонтните дейности в Своге

1397 преглеждания

Работи се и по два обекта в кварталите Козарника и Старо село

Община Своге продължава с изпълнението на програмата си за ремонтни дейности. Напредва работата по два важни обекта в града - изграждането на напорен резервоар в кв. Козарника и реконструкцията на гробищния парк в кв. Старо село. Във връзка с изпълнението на етап II oт проекта за водоснабдяване на град Своге са изградени двете камери в груб строеж, както и връзките от резервоара към съществуващия водопровод, захранващ града.

Относно рехабилитацията на гробищния парк в кв. Старо село, надградени са подпорните стени с цел обособяване на терен за нови гробове. Предстои изграждане на цялостна ограда тип „Щора“ от към улиците Цар Борис и Староселска.

Припомняме, че в Своге текат ремонти дейности и на ул. Страцин и пешеходния мост в кв. Дренов, които са част от цялостната програма на Община Своге, за подобряване на средата на живеене и инфраструктурата й. Общинското ръководство стартира и кампания по ликвидиране на незаконните сметища на територията на общината. Извършено е цялостно почистване на сметищата в квартал Зли Дол, махалите „Домишлярете“ и „Свиново“, района под завода ЗМКИ, с. Свидня.

EspressoNews

Снимки: Община Своге