Проект на Наредба № 6 за символите и ритуалите в Сливница обяви местният Общински съвет

1381 преглеждания

Проект на Наредба № 6 за символите и ритуалите в Сливница обяви местният Общински съвет

Проект на Наредба № 6 за символите и ритуалите в община Сливница обяви председателят на местния Общински съвет. Обявлението е в изпълнение на  изискванията на чл. 26, ал.2 и 3 от Закона за нормативните актове.

Наредбата урежда отношенията от местно значение, свързани с вида, съдържанието, реда и начина на ползване и съхранение на символите на община Сливница в тяхната йерархична последователност и взаимообвързаност, става ясно от документа.

С Наредбата се урежда и статута на празника на община Сливница и честването на Сръбско-българската война, както и статута на почетните звания, награди и отличия на община Сливница, както и тяхното присъждане и връчване в тържествени случаи.

В 30 дневен срок от датата на обявлението, гражданите може да подават писмени предложения и становища по проекта в центъра за информация и услуги на гражданите в стая 106 в сградата на Общинска администрация - Сливница.

Вижте Проекта на Наредба № 6 в приложения PDF  файл или на сайта на Община Сливница, в подсекция "Проекти на наредби и стратегии" от секция "Общински съвет" на главното меню..

EspressoNews