Районните управления в Костинброд, Сливница и Годеч се сдобиха с нови служебни автомобили

2423 преглеждания

Новите придобивки ще подпомогнат в значителна степен работата на полицейските служителите

29 нови служебни автомобили получи ОДМВР-София в изпълнение на проекта „Подкрепа за справянето с миграционния натиск по българските външни граници“ по Фонд „Вътрешна сигурност“ на ЕС, информират от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-София. В присъствието на заместник-областния управител на Софийска област Николай Борисов приоритетно нови автомобили бяха връчени на началниците на районните управления, обслужващи погранични територии - Костинброд, Сливница и Годеч.

Директорът на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов изрази увереност, че новите придобивки ще подпомогнат в значителна степен работата на полицейските служителите като цяло и ще доведат до повишаване на ефективността в действията им по овладяване на миграционния натиск.

Джиповете VW Tiguan и Great Wall Hover са оборудвани с комуникационен терминал ТЕТРА, система за автоматична идентификация на регистрационните номера на моторните превозни средства, таблетно устройство, светлинно-звукова система, конуси и разтегателни бариери.

EspressoNews