Седмичен хороскоп 03 – 09 април

5540 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

В началото на седмицата представителите на зодия Овен, може да усетят дисонанс между нуждата от общуване и реалната възможност за това. Общата нестабилност ще нарасне, когато плановете ви могат в един момент да се провалят. Колкото по-често общувате с приятели и познати, толкова по-голяма е вероятността от кавги и раздели. Може би ще срещнете своя духовен учител, който ще ви отведе в прекрасния свят на духовните практики. Възможно е да успеете в способността да регулирате вътрешното си физическо състояние и да придобиете спокойствие. През този период доходите ви може да се увеличат.

Нивото на вашето самочувствие до голяма степен, ще се определя от способността да решавате конкретни практически въпроси. Може би ще почувствате, че някой или нещо ограничава вашите действия. Например, вашето здраве може да се влоши и да не успеете да се занимавате активно с планираните дейности. Почивните дни е най-добре да прекарате със семейството, в домашна обстановка и да поканите гости.

♉ ТЕЛЕЦ:

В началото на седмицата представителите на зодия Телец, ще са склонни да вземат бързи решения. Може да става въпрос за защита на вашата позиция и борба за място под слънцето. Като цяло вашето физическо състояние ще бъде на високо енергийно ниво, а имунитета силен. Добре е да участвате в спортни състезания с елементи на конкуренция - ще успеете да покажете най-добрите си бойни качества и да вземете награди. Паралелно с това периода е свързан с усложнения в кариерата и в отношенията с влиятелни хора. Опитайте се да спазвате стриктно всички инструкции на шефовете.

През останалата част от седмицата се очакват много пътувания, контакти и нови приятни преживявания. Опитайте се да прекарвате повече време в общуване с приятели и познати, с онези хора, които са ви приятни и интересни. Може би ще станете инициатор на някакво забавно пътуване извън града за пикник или развлечение. Вашите интелектуални способности са повишени, което ще се отрази благоприятно на деловата активност, предприемачеството и ученето.

БЛИЗНАЦИ:

За представителите на зодия Близнаци началото на седмицата може да бъде свързано, с правни сложности и проблеми по време на пътуване. Ако шофирате кола, опитайте се да шофирате по-рядко и, ако е възможно, пренасрочите пътуванията за други дни. Проблема е, че вероятността от нарушаване на правилата за движение с последващи глоби се увеличава. Отложете туристическите пътувания. По пътя могат да възникнат непредвидени усложнения. Възможни са грешки при подготовката и изпълнението на документите.

Останалата част от седмицата е благоприятна за кариерата и финансите. Ще успеете да привлечете подкрепата на началниците и да укрепите позицията си на основната си работа. Възможно е да ви предложат нов проект. Опитайте се да се съсредоточите върху основната си цел и работете методично за постигането й - резултатът ще дойде по-бързо, отколкото очаквате. Погрижите за здравето си. Възможно е влошаване, поради нервно претоварване. В ежедневието се опитайте да водите спокоен, уединен начин на живот. Контактите с хората около вас могат да причинят дискомфорт на психическо ниво.

РАК:

Началото на седмицата за представителите на зодия Рак, може да е малко нестабилно. Ситуацията може да е свързана с някакви непредвидени събития, които да нарушат вашите планове. Не са изключени технически повреди, аварии с необходимост от извършване на скъпи ремонти. Трябва да бъдете по-внимателни, когато използвате електронни средства за плащане - сменяйте по-често паролите за достъп и засилете мерките за сигурност. Не е най-доброто време за участие в забавни дейности с приятели и познати - възможни са кавги. Останалата част от седмицата се препоръчва да се съсредоточите върху самообучението. Вашият основен резерв за развитие сте вие ​​самите.

И колкото повече учите, толкова по-бързо ще успеете да постигнете целите си. Добре е да започнете курс на обучение според индивидуалните си предпочитания. В този случай учението ще премине бързо и леко. Добро време за лични постижения в спорта, участие в творчески състезания, конкурси. Възможно е завладяващо запознанство, при комуникация в интернет или по време на пътуване. Любителите на социалните мрежи, ще могат да срещнат интересни хора. Успешно ще се развиват туристическите пътувания и общуването с чужденци, някои от които ще ви станат приятели.

ЛЪВ:

В началото на седмицата представителите на зодия Лъв, могат да се сблъскат с усложнения в различни сфери на живота. Като цяло трябва да имате предвид, че външните обстоятелства ще са неблагоприятни. Осъществяването на вашите намерения може да бъде проблематично и често ще трябва да се адаптирате към обстоятелства, които ще бъдат по-силни от вас. Това време е свързано с повишено напрежение в партньорствата (както в работата, така и брака). Опитайте се да избягвате да говорите по спорни и потенциално противоречиви теми. В противен случай рискувате да чуете много критики.

През останалата част от седмицата амбициите ви ще се засилят и ще може да влияете върху оформянето на събитията. Целта да заемете уважавано и значимо място в обществото може да бъде напълно постижима. Може би ще се опитате да се докажете в кариерата. Енергийният ви потенциал може да нарасне и да проявите своите способности. Това е доста оптимистично време. Ще почувствате прилив на сили и съживяване на активността. Възможно е да настъпят положителни промени в кариерата или да постигнете значителни победи и постижения.

ДЕВА:

В началото на седмицата представителите на зодия Дева, трябва да обърнат повече внимание на здравето си. Тези дни имунитетът ви може да е отслабен, пазете се от инфекции. Бъдете по-внимателни с диетите, яжте само висококачествени и пресни храни - вероятността от храносмилателни разстройства се увеличава. Като цяло може да почувствате, че ви става все по-трудно да се справяте с текущите дела и да поддържате елементарен ред.

През останалата част от седмицата може да укрепите партньорските отношения. Опитайте се да се появявате на публични места по-често, за предпочитане с брачния партньор. По много важни въпроси може спокойно да се доверите на любимия човек, като му делегирате част от вашите дела. Резултатът, ще бъде отличен. Ако преди сте били скарани, сега ще намерите пълно взаиморазбирателство и ниже да се помирите. Седмицата е благоприятна за приятелски контакти и пътувания. Може да срещнете човек, който ще ви научи на много. Контактите в интернет ще са активни, особено в социалните мрежи, форуми и сайтове за запознанства.

ВЕЗНИ:

В началото на седмицата представителите на зодия Везни, могат да се сблъскат с нестабилност в романтичните отношения. Възможно е да има чести кавги, конфликти, следвани от помирения - и всичко това по няколко пъти на ден. Динамичният стил на общуване в любовта в никакъв случай не е благоприятен за укрепване на верността и отношенията.

Причината за разногласията може да бъде изневяра и флирт, които предизвикват чувство на ревност. Нестабилността и трудностите, ще бъдат характерни за всички дела, свързани с творчество и свободно време. Не трябва да се увличате прекалено много по компютърни игри. В останалите дни от седмицата е препоръчително да направите генерално подреждане и почистване на нещата в бизнеса, у дома и на работното място. Общото ви здраве ще бъде толкова добро, колкото повече ред цари в пространството около вас.

СКОРПИОН:

В началото на седмицата представителите на зодия Скорпион, може да се сблъскат с усложнения в семейния живот и брачните отношения. Всичко може да започне с обикновен разговор, който ще прерасне във взаимни критики, обвинения и в крайна сметка ще стигне до кавга. Причината за напрежението може да бъде нежеланието на един от членовете на семейството да изпълнява възложените му задължения. Вашето спокойствие и сдържаност, ще ви помогнат да запазите мира в семейството. Останалите дни от седмицата са свързани с подобрения в личния живот. Може да се наложи да посветите много време на партньорствата. За да постигнете по-хармонични отношения, опитайте се да вземате предвид мнението на любимия човек и не забравяйте да обсъждате с него въпросите, които вълнуват и двама ви.

Влюбените, ще изживеят прекрасен период в романтичните отношения. Очакват ви любовни признания, подаръци, приятни изненади. Само не трябва да се доверявате на мнението на приятели и познати - тяхната роля във вашата романтична връзка сега не може да се нарече много положителна. Това е подходящо време за творчество, учене, отдих, пътуване и развлечения. Ако тези дни сте на туристическо пътуване, е възможно интересно романтично запознанство. Това е време за приятно и полезно общуване. Ще имате успех във възпитанието на децата.

СТРЕЛЕЦ:

В началото на седмицата представителите на зодия Стрелец, могат да срещнат проблеми в отношенията с другите. Това се отнася особено за контактите със съседи, роднини, приятели и познати, тоест с тези хора, с които поддържате непрекъснат контакт в ежедневието. Планирана среща или запознанство може да не се осъществи, или да протече по негативен сценарий. Тези дни може да се сблъсквате често с прекалено критични хора. Ако намалите броя на контактите, ще направите живота си много по-спокоен и хармоничен. Избягвайте стресови ситуации, грижете се за нервната си система, в противен случай това може да повлияе негативно на вашето здраве.

През останалата част от седмицата е препоръчително да се съсредоточите върху решаването на материални проблеми. Ще бъдете много практични и ще може успешно да решавате всякакви финансови въпроси. Подреждането на дома, ще бъде особено успешно. Ако имате нужда от помощници, тогава наемането на добри работници, ще бъде успешно. Това е чудесно време да започнете да посещавате фитнес, плувен басейн, да преминете към здравословен начин на живот с правилно хранене, диета. В семейството, ще цари приятелски и топъл психологически климат.

КОЗИРОГ:

В началото на седмицата представителите на зодия Козирог, трябва да бъдат по-разумни при вземането на финансови решения за покупки. Увеличава се рискът от нерационално харчене на пари, което е равносилно на тяхната загуба. Ако правите покупки в тези дни, вероятно скоро някои от закупените стоки ще трябва да бъдат върнати в магазина. Не е най-доброто време за купуване на подаръци за любимите хора - сега вашите вкусове може да не съвпадат и рискувате да купите подарък, който любимият няма да хареса. През останалата част от седмицата ще можете да покажете най-добрите си качества в общуването с хората около вас.

Ще сте склонни да общувате активно с приятели и познати, като им помагате да решават проблемите си и ги включвате в решаването на вашите текущи дела. Това може да се превърне в полезно и взаимноизгодно сътрудничество. В резултат на това може лесно и бързо да се справите с важните въпроси и освен това ще спечелите много полезни бизнес контакти. Това е подходящо време за нови запознанства, пътувания, учене. По време на пътуванията може да се случи приятно романтично запознанство. Възможно е също да отидете на развлекателно пътуване с любимия човек. Седмицата ще бъде много интересна и вдъхновяваща.

ВОДОЛЕЙ:

В началото на седмицата представителите на зодия Водолей трябва да бъдат по-внимателни в личните си инициативи. Съществува известен риск да си навредите. Това време може да бъде свързано с усложнения в отношенията с родители и близки роднини. Може би някои от вашите намерения няма да получат подкрепа от членовете на семейството. Когато се сблъскате с твърда опозиция, вероятно ще бъдете принудени да преразгледате решенията си, а от някои идеи ще трябва да се откажете напълно. Но психологически ще ви бъде изключително трудно да направите отстъпки. През останалите дни от седмицата семейният живот, напротив, може да се превърне в източник на топли положителни емоции.

Добре е да се заемете с ремонт и подобрение на дома или вилата. Може да правите големи покупки като закупуване на мебели или строителни материали за предстоящото строителство или ремонт - ще имате достатъчно пари за това. Ако имате избор между семейните дела или кариерата, дайте предимство на семейството - тук нещата ще вървят по-успешно за вас. Мнозина ще завиждат на вашата практичност. Следователно покупките, направени през тази седмица, ще бъдат успешни. Добре е да прекарвате свободното си време в разходки сред природата или спортни занимания.

РИБИ:

В началото на седмицата на представителите на зодия Риби се препоръчва да бъдат по-внимателни в контактите. Не трябва да се доверявате на непознати и да им разказвате подробности от личния си живот. В тези дни може да се активизират вашите тайни недоброжелатели, които неусетно ви препятстват и се опитват да ви насочат по грешния път. Опитайте се да вземате решения сами и не се съветвайте с никого - съветите само ще ви дезориентират.

Останалата част от седмицата е чудесно време за реализация на творчески идеи. Нови перспективи могат да се отворят пред вас в онези дела, в които преди не са могли да се отласнете от „мъртвата точка“. Може би ще получите обнадеждаващи новини или в полезрението ви ще се появи човек, който ще ви подскаже правилния изход. Това е прекрасно време за романтични запознанства и любовни срещи. Добре е да ходите често на концерти, театри, игрални клубове и други развлекателни събития. Ако спортувате, ще сте в много добра физическа форма и може да поставите лични рекорди.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pexels.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук