Седмичен хороскоп 03 – 09 юли

1431 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

За представителите на зодия Овен тази седмица, фокусът може да бъде върху уреждането на финансовите въпроси. Сега ще сте напълно способни да спечелите необходимата сума пари. Въпреки че, не може да се каже, че парите ще останат в портфейла ви дълго време. Ще имате достатъчно сили и материални ресурси, за да се заемете с битовите проблеми у дома. Някои от мебелите или домакинските уреди, ще трябва да бъдат ремонтирани или да закупите нови. Ще подхождате към пазаруването практично, а резултатът ще бъде отличен.

Отношенията в семейството ще се развиват добре, ще бъдете заобиколени от топлина и грижа, а и самите ще се радвате да дадете своята любов на вашите роднини и близки. Също така интереса ви към историята на вашия произход, може да се увеличи. Време е да поговорите с вашите родители, баби и дядовци за това. Може би те ще ви разкрият някаква семейна тайна, която преди е била внимателно скрита. Роднина може да ви дойде на гости. Добре е да прекарате това време в уединение, по-често да се отпускате или да приемате гости.

♉ ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец тази седмица, може да почувстват повишена интелектуална активност и нужда от общуване с другите. В полезрението ви може да попаднат хора от миналото. Може би чрез тях, ще получите важна информация. Възможно е да се включите в решаването на проблемите на другите хора. Следователно ще прекарате много време в разговори и в дела. Може да се наложи радикално да промените имиджа си. На първо място става дума за корекции в лицето и главата като цяло.

Възможно е също успешно да промените прическата си, да пребоядисате косата. Това важи особено за дамите. Добър момент да започнете редовни физически занимания, в състав от група от хора, които като вас, се стремят към съвършенство и красота на тялото. Чудесно време за тези, които посещават курсове, особено когато става въпрос за затвърждаване на обхванатия материал. Запазете оптимизъм във всяка ситуация и вярвайте в късмета.

БЛИЗНАЦИ:

За представителите на зодия Близнаци текущата седмица, ще се развива по такъв начин, че не само ще успеете в бизнеса, но в същото време ще намерите време за усамотени духовни практики. И колкото и да е странно, тези две области са взаимосвързани. Ако правите автотренинг, йога, медитация, четете молитви или мантри, ще се приведете в състояние на хармония, когато вътрешният свят се съчетава добре с външния. Косвено това ще се отрази благоприятно на успеха при решаването на чисто бизнес и практически въпроси.

Обърнете внимание на вашето здраве. За това водните процедури ще бъдат изключително полезни, като например посещение на басейн, контрастни душове с цел закаляване. Опитайте се да прекарвате повече време в самота. Ако обстоятелствата ви позволяват, тогава е най-добре да отидете в някой тих изолиран санаториум, спа център за предпочитане близо до вода (езеро, море). Комфортната уединена среда ще ви помогне да възстановите умствената и физическата си сила.

РАК:

Представителите на зодия Рак тази седмица, ще искат да получат нови преживявания. Основната вътрешна нужда, която ще ви тласка, е чувството за лична свобода и креативност. Вероятно ще са ви чужди всякакви ограничения, формалности. Вашето поведение ще бъде отражение на душевното ви състояние. Тази седмица най-добре ще премине за онези от вас, които не са обременени със задължения към семейство, деца, брачни партньори, които са млади и свободни.

Изневиделица може да си вземете билет и да тръгнете на пътешествие. Ролята и значението на приятелите в живота нараства. Може да получите покана за приятелско парти - не отказвайте това е добър шанс да се забавлявате. Добро време за учене и спорт. Чудесно време за съставяне на планове за бъдещето. Интуитивно ще може да познаете най-правилните посоки, така че плановете, начертани сега, рано или късно ще бъдат изпълнени.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв тази седмица, могат неочаквано да се доближат до постигането на важна житейска цел. Следователно, за да почувствате удовлетворение от живота, трябва да имате житейски ориентир, към които се стремите. Настъпва време за конкретни практически стъпки в тази посока. Същевременно може успешно да постигнете целта си, като използвате методите на дипломацията. По някои въпроси е по-добре да действате тихо, без да привличате прекалено много внимание към себе си.

Може би ще бъдете заети с някаква работа и ще откриете нещо важно за себе си. Тази седмица може да ви даде много по отношение на професионалното израстване и постигането на всякакви цели, които си поставите. Външните обстоятелства ще бъдат на ваша страна. И някои тайни сили също могат да осигурят подкрепа, включително влиятелен таен покровител. Незабележимата му намеса в хода на събитията може да се случи спонтанно, без да молите.

ДЕВА:

Тази седмица е добре представителите на зодия Дева, по-често да се вслушват в мнението на другите хора. За засега е препоръчително да пазите личното си мнение и инициативи за себе си. Опитайте се да бъдете по-внимателни и толерантни, настройте се на открит стил на поведение и не отказвайте помощ на никого, ако бъдете помолени. Съсредоточете се върху по-активното взаимодействие не само с отделни хора, но и с цели екипи - в този случай ще може да използвате потенциала на другите в своя полза и да направите сътрудничеството по-интересно и взаимноизгодно.

Ако е настъпил моментът за вашата отпуска, тогава е малко вероятно да успеете да се удържите да не заминете на туристическо пътешествие. По този начин ще постъпите точно както трябва, защото сега имате повишена нужда от нови преживявания. При дългите пътувания се увеличава вероятността да срещнете интересен, необикновен човек, който може да стане ваш партньор в бъдеще.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни тази седмица, може да успеят да се отърват от вредните навици. Основното нещо е да разберете на дълбоко психологическо ниво истинската вреда, която си причинявате с тези причивки. Ако отдавна мечтаете да се откажете от тях, тогава направете първите стъпки в понеделник и издържете до края на седмицата. Това ще бъде достатъчно, за да замените старите навици с нови здравословни привички.

Добро време за смели и решителни действия в работата. Паралелно с това нуждата от интимни отношения през този период може да се увеличи. Не е изключена любовна връзка с човек, заемащ по-високо положение, статус. Ако сте искали да промените работата си, тогава ще имате достатъчно решителност да предприемете тази стъпка. И не забравяйте, че всички промени, които ще стартират през тази седмица, в крайна сметка ще доведат до подобряване на ситуацията.

СКОРПИОН:

За семейните представители на зодия Скорпион, партньорството може да бъде централна тема тази седмица. Може би, неочаквано за себе си, ще преоткриете в любимия човек ново качество. Или вашият партньор ще успее да ви изненада с нещо приятно. Освен това, това ще бъде своеобразно откритие, което ще ви накара да се влюбите отново в своята половинка. Това е чудесно време за помирение след кавги и разногласия. Обсъдете с близките си най-горещите теми и се опитайте да намерите решение за тях.

Този път ще успеете да постигнете компромис и хармонизиране на отношенията. Необвързаните може да имат късмет да срещнат своята „втора половинка“ тези дни. Това е особено вероятно по време на дълго пътуване, екскурзия, ваканция. Посещението на сватба в тези дни, може да се окаже шумно и забавно. Ако сте поканени да бъдете гости на сватба или годишнина, не отказвайте. Успешно ще се решат въпроси свързани с партньорството и юридически проблеми.

СТРЕЛЕЦ:

Представители на зодия Стрелец тази седмица, могат да постигнат впечатляващи резултати в борбата с вредните навици. Освен това, ако се замислите сериозно, ще разберете, че пушенето и алкохолът не са най-често срещаните лоши привички. Но навикът на хаотично ежедневие, хранене и сън в произволни часове може сериозно да влоши качеството на живот. И тук може да имате успех. Също така в тези дни, вероятно ще имате повишена нужда да подреждате нещата в пространството около вас.

Колкото по-чист е вашият дом и работна среда, толкова по-добре ще се чувствате. Вашето тяло може да покаже чудеса на жизненост по отношение на способността да се възстановява от стрес, нараняване и болести. Добре е тази седмица да отидете на балнеологичен курорт, спа център, да преминете курс на специална терапия в съответствие с препоръките на лекарите. Не забравяйте за хигиената на тялото, издигнете здравето в култ, не бъдете мързеливи когато става въпрос за него.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог тази седмица, може да претърпят положителни промени в личния живот. Вероятно няма да може да избягате от любовта. Това ще бъде особено усетено от тези, които наскоро са започнали романтична връзка. Чувството на влюбеност, любовта, може да измести всичко останало. Може да ви направят неочакван подарък, да ви изненадат с приятна изненада. Най-важното и приятно е, че темата за любовта ще получи хармонично направление. Вашите чувства, ще са взаимни.

Необвързаните могат неочаквано да срещнат любовта си при странно стечение на обстоятелствата. Не седете постоянно вкъщи, бъдете по-активни, посещавайте концерти на любимите си изпълнители, дискотеки, клубове, театри и художествени галерии. Семейните ще могат да преразгледат и преосмислят брачните си отношения. Диалогът с половинката ще помогне за изясняване на позициите и постигане на взаимно разбиране. Общуването с децата, също ще ви достави много удоволствие.

ВОДОЛЕЙ:

Тази седмица представителите на зодия Водолей, ще бъдат много активни и с радост ще се заемат с решаването на битовите въпроси. Семейството и отношенията с близките може да се превърнат във важна тема на седмицата. Възможно е да получите рядък шанс за радикално подобряване на семейните отношения. Ако преди това периодично се е налагало да се справяте с неразбиране, конфликти, сега може да настъпи мир и хармония в семейството.

Някои външни обстоятелства може да ви накарат да преразгледате отношенията си с родителите. Концентрирайте се върху решаването на битови и домашни проблеми, като закупуване на мебели, домакински уреди. Всички домашни задължения, ще ви се отдават изненадващо лесно и бързо. Може да се наложи да отделите много време за домашни дела, грижи за близките роднини от по-старото поколение: родители, баби и дядовци. Основното нещо в такива отношения е любовта и грижата, желанието да заобиколите близките си с вашата топлина.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби тази седмица, може да изпитат повишена нужда от общуване с другите. Ще искате да попълните празнините в информацията за вашето обкръжение. Може да общувате много и интензивно с приятели и познати, като им разказвате вашите истории и слушате техните новини. Отношенията с другите хора ще се развиват много хармонично и добронамерено. Това е чудесен момент да се помирите с тези, с които сте се скарали напоследък. На първо място, става дума за вашите братя и сестри, съседи, просто познати и приятели.

Вашите романтични отношения ще се развиват особено интересно. Вероятно ще се запознаете с нови, интересни хора. Това може да се случи по време на кратки пътувания, в училище или просто на улицата, в някое кафене. Възможно е също случайна среща с някой, с когото сте има ли романтична връзка в миналото. Или любим човек, с когото сте се разделили, да се върне при вас. Поемете инициативата, направете първата крачка към помирението.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pexels.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук