Седмичен хороскоп 07 – 13 август

4999 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕНПредставителите на зодия Овен тази седмица, ще имат успех в работата, но може и да не усетят увеличение на доходите. Най-интензивната и вълнуваща тема на седмицата, ще са парите, или по-скоро липсата им. Опитайте се да рационализирате разходите си и тогава това напрежение ще спадне. Като се има предвид особеното значение на финансовия компонент, необходимо е да боравите с парите по-мъдро. Може да сте склонни да харчите много пари за развлечения и подаръци, без да мислите и това да доведе до изчерпване на финансовите ви ресурси.

Това ще е особено характерно за тези, които са влюбени и готови да дадат всичко за любимия човек, например да купят скъпи билети за концерт или да го заведат на престижен ресторант. Също така, ще сте склонни да се връщате към неща, които в последно време са останали недовършени и забравени. На първо място, става дума за различни битови въпроси. Например, ще си спомните, че е трябвало да поставите рафт в банята и дори сте купили необходимите инструменти. Най-накрая ще може да доведете всички подобни случаи до логичния им край.

♉ ТЕЛЕЦПредставителите на зодия Телец през тази седмица, усилено ще се стремят към независимост, без да отчитат мнението на другите. Желанието да направите нещо по свой начин, може да доведе до конфликти в семейството. Препоръчва се да се съветвате с вашите близки, когато вземате определени решения. Може да изпитате силно желание да действате самостоятелно, но без съгласието на семейството едва ли ще успеете. В крайна сметка вероятно ще имате нужда от подкрепа на близки теи без да разчитате на тях, всичките ви начинания са обречени на провал.

Също така не трябва да планирате завършването на важни дела за тази седмица - на последния етап може да ви очакват големи трудности. Този период ще бъде много по-успешен за тези, които ентусиазирано се занимават с някакъв вид творчество. Това е чудесно време за спорт, хоби, посещение на развлекателни и образователни събития. Опитайте се да прекарвате повече време в общуване с децата - там ще намерите неизчерпаем източник на радост и вдъхновение. Активната жизнена позиция, ще ви позволи да защитите интересите си по всеки въпрос. Сега е време, когато не е нужно да търсите компромиси и безкрайно да правите отстъпки. Добър момент за започване на нови проекти, инициирани от вас.

БЛИЗНАЦИПредставителите на зодия Близнаци тази седмица, вероятно ще се наложи да се намесват в чужди дела и да се занимават със съдебни спорове. До вас могат да достигнат неприятни слухове и клюки. Би било желателно да пренебрегнете всичко, но ще ви бъде трудно да устоите, тъй като вашата лична репутация и тази на хората от вашето обкръжение може да са застрашени. Възможно е да поискате да разследвате, за да разберете кой е вашият таен клеветник, който разпространява тези слухове. Все пак е по-добре да насочите вниманието си към по-положителните теми от седмицата.

Най-добре ще се чувствате у дома, заобиколен от близки и приятели. Това е изключително добро време за възстановяване на отношенията с роднини, родители - нищо няма да помрачи чувствата ви към членовете на вашето семейство. Също така е подходящо време за озеленяване и декориране на собствения дом. Купете красиви неща, картини, декоративни елементи. Може би тази седмица, на вашата вила ще цъфтят много красиви цветя, които ще ви радват. Най-проблемната тема за седмицата може да бъде свързана с нестабилност в партньорството.

РАКАмбициите на представителите на зодия Рак тази седмица ще се повишат. Ще имате желание да се откроите, да направите нещо по свой начин и въпреки преобладаващите обстоятелства. Потенциално агресивното поведение, насочено към лично самоутвърждаване и действия, без да се вземат предвид мнението на другите, е непродуктивна посока, която не ви обещава нищо друго освен напрежение и безпокойство. Ако смятате, че няма да успеете да се въздържате да действате конфликтно, тогава се опитайте да насочите енергийния си заряд към спорт, физически упражнения, тренировки.

Най-успешната посока тази седмица е свързана с учене, пътуване, контакти. Ако се фокусирате върху намирането на съюзници и нужната информация, ще постигнете всичко което искате с по-малко усилия и в хармония с околните. Препоръчително е да прекарвате повече време в общуване с хора от вашия кръг. Може би е дошло времето да подновите контактите с онези приятели, познати и роднини, с които отдавна сте престанали да общувате. Благодарение на добрата памет и отличната ви интелигентност, ще може лесно и бързо да попълните празнините в знанията си и да сте в крак с всички новини.

ЛЪВМатериалните и финансови ценности - това ще радва представителите на зодия Лъв през тази седмица. Може да успеете да увеличите доходите си или да получите голям бонус. По един или друг начин, няма да изпитвате липса на пари. Затова се съсредоточете върху приятното, което могат да доставят парите - покупките. По това време ще имате много практичен подход и следователно вашите покупки могат да бъдат качествени и на добра цена.

Също така може да преразгледате предишното си мнение за своята работа и да промените мнението си за началниците. Подобен преглед на редица ключови ситуации, може да доведе до временна лична криза, да се окажете на кръстопът и да не знаете какво да правите по-нататък. Тези вътрешни съмнения могат да се изострят на фона на натиск от шефовете, когато трябва да извършите планирана работа, а нямате никакво желание. Може би ще получите неофициална подкрепа и покровителство от влиятелен човек, който има влияние върху изхода на въпросите, които ви интересуват. Друга положителна област, в която можете да вложите енергията си, е свързана с духовните практики.

ДЕВАПредставителите на зодия Дева, които отдавна искат да променят своя имидж, това е добра седмица да направят външния си вид по-привлекателен, красив. На първо място, това се отнася за красивата половина на човечеството - дамите. Препоръчително е да посетите салон за красота, фризьор, маникюрист. Като цяло, дори и без специални манипулации със собствения си външен вид, ще изглеждате много по-привлекателни поради личния си чар. Следователно околните, ще проявят повишено внимание към вашата персона. Романтичните връзки в тези дни ще са особено вълнуващи и страстни.

Възможна е много интересна комуникация с креативни хора в интернет. Смело създавайте контакти, нови запознанства - всичко това ще ви даде храна за размисъл и ново разбиране по различни теми. Може би така ще срещнете съмишленици, за да реализирате идеите си. Най-проблемната тема на седмицата може да са отношенията с представителите на закона. Не трябва да правите нищо, което може да се счита за нарушение на правилата и разпоредбите. Не търсете заобиколни решения, когато открито и директно не е възможно да се постигне резултат.

ВЕЗНИПредставителите на зодия Везни тази седмица е добре да се съсредоточат върху духовното самоусъвършенстване. Най-успешни за вас ще бъдат духовните практики, насочени към развиване на способността да регулирате вътрешното си емоционално и физическо състояние. Освен молитви, това включва източни практики като йога, чигонг, четене на мантри, специални пози и състояния. Също така е подходящо време за уединение, за намиране на душевен мир и хармония, преди всичко със себе си. За да направите това, е много важно да имате подходящи жилищни условия, където може свободно да се отпуснете.

Опитайте се да намерите време и място, да останете сами и спокойно да обмислите текущите реалности на живота - това е много важно от гледна точка на анализа. При липса на условия за уединение, може да отидете някъде близо до гора или в парка. Поддържането на връзка с природата може да има благотворен ефект върху вашето благосъстояние. Въздържайте се от празни забавления, посещения на клубове, партита, всякакви модни събирания. Може би тази седмица ще преразгледате отношенията си с някой от вашите приятели или познати.

СКОРПИОНЗа представителите на зодия Скорпион тази седмица, най-благоприятното направление може да стане приятелското общуване. Нуждата да общувате с хора, които имат подобни на вашите възгледи, се увеличава. И такива хора определено ще бъдат намерени и привлечени от вас като магнит. Ако не сте много активни в обществото, може да компенсирате това чрез общуване в интернет във форуми, социални мрежи и общности. Вашите виртуални приятелства, може скоро прераснат в реални, тъй като няма да има значителни пречки за среща и лично общуване.

По-проблемно време може да имат женените представители на знака. Възможно е отношенията с партньора да се обтегнат. Вероятно вашите идеи за това, към какво трябва да се стреми вашата двойка, да се разминават с подобните идеи на любимия човек. Също така може да се появи отново някоя спорна тема и да трябва да обсъждате всичко наново. Това обаче не означава, че е невъзможно да постигнете компромис. Ако има човек, който с право може да се нарече семеен приятел, тогава посредничеството на този човек ще ви помогне да постигнете съгласие.

СТРЕЛЕЦПредставителите на зодия Стрелец тази седмица, ще имат добри шансове за напредък в кариерата. Може би ще ви бъде предложена по-висока позиция и това ще се отрази положително на финансовото ви състояние. Освен това вие като личност може да станете по-видими и известни по някакъв начин. Във всеки случай, ще ви обръщат внимание по-често, ще говорят за вас и като правило, ще получавате положителни, хвалебствени оценки от другите.

Вашите шансове за победа в кастинги, конкурси, спортни състезания с получаване на материални и морални поощрения нарастват. Работата сега ще е с по-висок приоритет, защото тук може да се реализирате максимално и да получите много положителни емоции. Затова ще бъде правилно, ако временно оставите личния си живот на заден план. Препоръчително е да се въздържат от туристически пътувания. Проблема е, че при дълго пътуване са възможни здравословни проблеми и това ще се отрази неблагоприятно на самото пътуване. Също така не е най-доброто време за започване на съдебни дела, искове.

КОЗИРОГПредставителите на зодия Козирог тази седмица, ще искат да получат колкото е възможно повече нови знания и опит. Благодарение на укрепването на интелектуалните си способности, ще може лесно да овладявате и най-сложния учебен материал. Също така тази седмица е идеална за пътуване, опознаване на културните, етническите и религиозните традиции на различни страни и народи. Жаждата за знания и любопитството, могат да ви накарат да пътувате. Засилва се положителното влияние върху вас от хора, живеещи в други градове и региони, с които вероятно общувате само по телефона или чрез интернет.

Такива хора могат да станат ваши духовни учители, гурута. Благодарение на тях ще разберете нещо много важно за себе си. Необвързаните има шанс да намерят своята половинка. Това може да се случи особено лесно в сайтове за запознанства или при общуване в социалните мрежи в интернет. Ще разпознаете потенциалния си партньор по необичайния и нестандартен стил на общуване - това е, което може да ви заинтригува и плени сега. Виртуалното общуване може да бъде кратко и бързо да доведе до истинска среща.

ВОДОЛЕЙПредставителите на зодия Водолей тази седмица, може да усетят нарастване на магическите си способности. Може би ще забележите, че понякога успявате да предвидите хода на определени събития, знаете предварително какво ще каже или направи този или онзи човек. Някои от вас ще успеят да покажат своите лечителски способности – например може да успеете да лекувате болни със силата на мисълта и молитва. Също така е чудесно време за пластични операции, козметични процедури, насочени към общо подмладяване на тялото, освобождаване от излишните мазнини и токсини.

Вашата сексуална привлекателност се увеличава - интимният живот може да бъде особено приятен. Като цяло може да се каже, че тази седмица най-дълбоките инстинкти на вашето тяло, ще се събудят във вас. В същото време отношенията в семейството и с брачния партньор могат да бъдат сложни. Това вероятно ще се дължи на факта, че вашата половинка може да започне да нарушава предварително постигнати споразумения. Например, ако сте се споразумели за разпределението на отговорностите в семейството, вашият партньор може да започне да се отклонява от работата. Да се оправят нещата няма да е лесно. Втората потенциално противоречива тема може да е свързана с търкания, между вашата половинка и родителите ви.

РИБИТази седмица представителите на зодия Риби трябва да обърнат повече внимание на здравето си. Проблема е, че може да възникне рецидив на възпалително заболяване на дихателните пътища, ако сте имали такова преди. Опитайте се да се обличате според времето и контактувайте по-малко с хора в градския транспорт. Поради лошо здравословно състояние може да изоставите някои домакински задължения. Не винаги ще имате желание да почиствате и подреждате жилището. Въпреки че точно сега е добре да подредите нещата в пространството около вас. Косвено това може да повлияе положително на вашето благосъстояние.

Паралелно с това тази седмица е доста благоприятна за укрепване на брачните отношения. Освен това може спокойно да обсъждате всякакви, дори най-сложните проблеми с вашата половинка и да постигнете разбирателство въз основа на разумни доводи. Също така времето е благоприятно и за романтични приключения. Необвързаните, страдащи от прекомерна скромност и плахост, могат да направят първата крачка към среща с човек, когото харесват. Ще се изненадате колко лесно ще се запознавате с различни хора.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук