Седмичен хороскоп 10 – 16 юли

998 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Тази седмица представителите на зодия Овен, вероятно ще успеят да възстановят отношенията си с тези роднини и членове на семейството, с които не са имали взаиморазбирателство. Като цяло отношенията с околните ще се развиват добронамерено, хармонично. Следователно приятели могат да посетят дома ви или вие самите да бъдете поканени на гости. Това е една от онези редки седмици, в които ще ви е еднакво приятно да сте навсякъде: у дома, с любимите хора и насаме.

Във всяко състояние ще намерите нещо положително за себе си. Може би не само ще бъдете търсени от социалния си кръг, но и самите вие ще може успешно да разрешите някои от проблемите си с тяхна помощ. Това е подходящо време за попълване на пропуските в знанията и създаване на нови запознанства. Втората половина на седмицата е благоприятна за покупки на домакински уреди и декорации за дома. Ще имате достатъчно пари, за да купувате неща, които ще направят условията ви на живот по-удобни.

♉ ТЕЛЕЦ:

Тази седмица представителите на зодия Телец, е добре да се съсредоточат върху ученето, контактите и подреждането на дома. Освен това темата за жилището, ще е основна, централна. Може би ще получите информация от приятели или познати, която ще ви заинтересува. Например, може да отидете на гости при някой ваш приятел и да ви хареса как е ремонтирал или обзавел своя апартамент. Впечатлени от видяното, ще поискате да направите нещо подобно за себе си.

Най-вероятно ще трябва да забравите за развлеченията и да се съсредоточите върху решаването на материални въпроси. По това време има шанс успешно да решите всякакви практически въпроси. Освен това ще подхождате творчески към всяка работа, ще се захващате с ентусиазъм и въображение. Втората половина на седмицата благоприятства онези, които решат да променят имиджа си. Може би нещо не ви харесва от дълго време във външния ви вид и едва сега ще узреете вътрешно, за да промените нещо. Експериментите с промяна на прическата, цвета на косата и стила на обличане, ще бъдат успешни.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, могат да покажат своите таланти в бизнеса и работата. Това е време на креативните, ентусиазирани личности, които търсят себе си и своето място в живота. Дори ако сте много заети на работа или в семейството, все пак намерете време да се занимавате с това, което обичате, вашето хоби. Другата положителна тема на тази седмица, когато всичко ще ви се получава, е свързана с кариерата и парите. Може да ви бъде предложена по-висока позиция.

Ще се справите с всички неща, които сте планирали. Благодарение на своето внимателно, тактично и психологически фино настроено общуване с хората около вас, ще може да спечелите техните симпатии. Втората половина на седмицата е благоприятна за духовни практики в атмосфера на тишина и спокойствие. Това е добър момент за почивка и физическа релаксация. През уикенда отидете на басейн или прекарайте малко време в гората, сред природата сами.

РАК:

Представителите на зодия Рак през тази седмица, ще успеят да запълнят празнините в знанията си и да разширят своя кръгозор. Това ще се получи най-добре, докато пътувате, опознавате други културни традиции, както и когато общувате с хора от други страни и региони. Ако не планирате да ходите никъде, тогава сърфирането в интернет и чатът в социалните мрежи може да ви даде подобно изживяване.

Първата половина на седмицата е благоприятна за необвързаните. Ще се чувствате комфортно в спокойна уединена домашна обстановка, когато никой не ви притеснява и безпокои. Това е добро време за намиране на вътрешна духовна хармония и чувство за единство с вашия дом. Също така периода е чудесен за посещение на някой отдалечен санаториум или център за отдих близо до борова гора или езеро. Вероятно ще успеете достатъчно да си починете психически в началото на седмицата, за да почувствате нужда от нови преживявания през втората и половина.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв през тази седмица, е добре да не си поставят някакви напрегнати задачи или срокове. Ще бъде достатъчно да плувате спокойно по течението на реката наречена- живот и да решавате проблемите спонтанно. Този стил ще ви позволи да постигнете повече и в същото време да запазите спокойствието си. Вероятно вашият интерес към езотеричните знания и всичко мистериозно ще се засили.

Това до голяма степен ще се дължи на проявата в живота ви на странни и мистериозни явления, ярки сънища, предсказания, сбъдващи се предчувствия. Вашите психически способности може да се засилят (особено дара на предвидливостта) и ще го почувствате. Втората половина на седмицата ще подобри шансовете ви за постигане на вашите цели. Основното е, да имате ясно формулирана цел, която се стремите да постигнете - и тогава външните обстоятелства ще ви помогнат в това. Възможно е да се появи таен покровител, който да ви подкрепи.

ДЕВА:

Тази седмица представителите на зодия Дева е добре да се съсредоточат върху изпълнението на плановете си и да положат всички усилия за това. Сега много от вашите дела, които преди не сте могли да стартирате, ще започнат да се разрешават успешно. Външните обстоятелства ще ви благоприятстват. Това е подходящо време за посещение на развлекателни събития, приятелски партита, клубове, занимания с фитнес или грижи за домашните любимци. Настъпва период за подаръци и приятни изненади, изпълнение на съкровени желания.

За да реализирате някои от плановете си, не е нужно да полагате усилия - много неща ще дойде от само себе си, като по магия. Втората половина на седмицата е благоприятна за интензивно общуване в интернет, форуми и социални мрежи. Ако ви липсва комуникация в реалния живот или търсите своята сродна душа, тогава се регистрирайте в сайт за запознанства или във всеки творчески сайт, където има възможност за общуване между участниците - това със сигурност ще ви помогне да намерите интересни хора.

ВЕЗНИ:

Щастливите обстоятелства ще съпътстват представителите на зодия Везни през тази седмица, при решаването на всякакви въпроси, които са си поставили за цел. Например безработните могат да си намерят работа, която да отговаря на техните нужди както по отношение на условията на труд, така и по отношение на професионалния статус. Добро време за промяна на кариерата.

Може да направите корекции на предишните си житейски цели. Втората половина на седмицата, ще се развива по-динамично. По това време жаждата ви за рискове и приключения, ще се засили. Може да привлечете вниманието на представители на противоположния пол, заемащи по-висока статусна позиция. При съответните предпоставки не е изключено началото на служебен роман с прекия ви ръководител на работа.

СКОРПИОН:

За представителите на зодия Скорпион тази седмица, настъпва благоприятно време за уреждане на всякакви въпроси, свързани с ученето и пътуванията на дълги разстояния. Ако по това време сте на туристическо пътуване, тогава може да получите много впечатления и да срещнете нови приятели. Каквото и да правите, ще усещате подкрепата на околните.

Животът на студентите ще бъде изпълнен с приятни преживявания. Ще имате отлични отношения с учителите, ще успеете да завършите всички неотложни дела и освен това ще бъдете в състояние на влюбеност. През първата половина на седмицата се препоръчва да отделите повече време за творчество и личностно развитие. По това време ще бъдете много любознателни, а нуждата от нови знания и впечатления ще се увеличи. Затова е много добре да учите или сърфирате в интернет, в различни сайтове - там ще намерите отговори на много въпроси, които ви интересуват.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец през първата половина на седмицата, могат да преживеят стресови събития, свързани с финансите. Вероятно ще се наложи спешно да намерите пари и ще се тревожите за това. Но този проблем може да се реши бързо и благоприятно. Добро време за разследвания, съдебни процеси, разкриване на тайни и мистерии. Тази седмица също, може да бъде свързана с положителни промени в семейния живот.

Може би обстоятелствата, ще ви дадат възможност да сравните своя семеен живот с този на други семейни двойки. Понякога това е полезно. Тогава започвате да цените повече това, което имате. Втората половина на седмицата е благоприятна за терапевтични и профилактични мерки. Посетете басейн, сауна, фитнес клуб, правете гимнастика. Стремежът към идеални пропорции на тялото е безкраен, но вие ще може да направите няколко стъпки в правилната посока.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог тази седмица, ще могат да намерят пълно разбирателство в партньорството. Това важи както за бизнес, така и за брачните отношения. Ако преди това сте имали остри разногласия, тогава през първата половина на седмицата ще успеете да стигнете до компромис. Други положителни направления от седмицата, върху които е добре да наблегнете и които успешно ще се реализират, са здравето и подреждането на дома.

През първата половина на седмицата е препоръчително да помислите как да направите домакинската работа по-удобна и комфортна. Подреждането на нещата у дома, ще ви достави удоволствие, ако по-голямата част от работата прехвърлена „на плещите“ на домакинските уреди. Втората половина на седмицата ще донесе разцвет на романтичните и съпружеските отношения. Тези, които се срещат от дълго време, могат д апожелаят да формализират връзката си. Може би ще чуете предложение за брак.

ВОДОЛЕЙ:

За представителите на зодия Водолей настоящата седмица, ще е благоприятна за решаване на материални въпроси. Очакват се финансови постъпления и ще може да си купите необходимите вещи или услуги. Например, може да ремонтирате домакински уреди, за които преди не сте имали време да се занимавате или да закупите нови, за да ги замените. Също така има смисъл безработните да засилят търсенето на работа – шансовете за успех сега нарастват.

За необвързаните периода е добър за романтични запознанства по време на път. Ако вече имате любим човек, тогава отношенията ви ще се развиват много хармонично. Може да получите подарък от своята половинка. Втората половина на седмицата, вероятно плавно ще пренасочи вниманието ви към темата за семейните отношения и близките роднини. Това е добър момент цялото семейство да се захванете заедно, да подобрите жилищните си условия. Може да извършите козметичен ремонт или да направите общо почистване на дома.

РИБИ:

За представителите на зодия Риби тази седмица е благоприятна за любовта и творчеството. Може да ви се струва, че сега пред вас се откриват широки и ярки перспективи. И в много отношения това е вярно. Влюбените могат да преживеят разцвет на чувствата. Очакват ви любовни признания, подаръци, отдих, развлечения и всичко, което изпълва живота с радостни впечатления.

Може да посетите концерти, театри, кино, клубове. Добре е тази седмица да планирате посещение с децата на цирк или зоопарк. В семейния живот всичко ще се развива чудесно. Обстоятелствата са благоприятни за получаване на ипотечен кредит за покупка на жилище. Дори такава голяма покупка, засега да остане само мечта, все пак се съсредоточете върху подобряването на условията си на живот. Винаги има възможност да направите живота си по-уютен и комфортен. Възможно е близки роднини да ви помогнат финансово.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук