Седмичен хороскоп 17 – 23 юли

4786 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен тази седмица, е добре да се съсредоточат върху текущите дела и да не се разсейват с маловажни неща. Всичко обаче трябва да е умерено. Не трябва да влагате твърде много усилия на работа и да се преуморявате, препоръчително е да редувате работата с периоди на почивка. Вашето здраве може да се влоши по всяко време, веднага щом допуснете физическо претоварване извън вашите граници.

В началото на седмицата е силно препоръчително да се погрижите за здравето си. В средата на седмицата намерете възможност по-често да оставате сами. Имате нужда от тиха и спокойна среда, за да се успокоите и да осмислите събитията от последното време. В допълнение, това е благоприятно време за подреждане на дома, извършване на ремонтни дейности. Във вашето семейство ще цари хармоничен психологически климат и всички, ще са готови да работят заедно, за подобряване на дома.

♉ ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец тази седмица, ще бъдат привлечени от лекомислени забавления. Същевременно не се препоръчва да посещавате заведения като нощни клубове, дискотеки, концертни зали. По това време няма да се контролирате и може да попаднете в някаква неприятна история. Също така в тези дни са възможни усложнения в любовните отношения и може да се стигне до ръба на разрива. В този случай само от вас и вашето желание зависи дали ще успеете да спасите любовта и да преодолеете кризата.

Когато избирате между приятели и любим човек, дайте предимство на любовта. Тази седмица е благоприятна за творческо развитие на личността. Важна положителна роля в това отношение ще изиграят вашите приятели, познати и роднини – близкият кръг, с който сте в постоянен контакт. Възможни са срещи с нови интересни хора, вълнуващи съвместни пътувания. Проявявайки силен интерес към делата на хората около вас, ще бъдете информирани за всички важни новини.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци могат да бъдат заети през цяла седмица с домакински задължения и грижи. Ако същевременно и работите, тогава ще ви бъде по-трудно да се справите с двойното натоварване. Например, може да се наложи по-рано да излизате от работа, заради трудни семейни обстоятелства. В резултат на това шефовете, няма да са доволни от вас. В семейния живот напрежението в отношенията може да се увеличи.

Опитайте се, да се дистанцирате от конфликтните ситуации. Старайте се да не се натоварвате прекалено много със задължения и грижи. Преценявайте правилно силите и възможностите си и действайте с умерено темпо. Може да ви бъде предложено повишение или увеличение на заплатата. Добро време за покупка на електроника, компютър или мобилен телефон. Най-позитивната посока е да се съсредоточите върху решаването на материални и финансови въпроси – ще имате изключителен успех в това.

РАК:

През тази седмица на представителите на зодия Рак може да им се наложи да общуват много и интензивно с хората около тях. Може би ще търсите информация или ще трябва да се свържете с някои познати. Не всичко обаче ще се развива гладко. Това не е най-доброто време за оформяне на документи, разрешаване на правни проблеми. Възможно е да се сблъскате с бюрократични забавяния или да загубите важен документ и да трябва да се занимавате с бумащина. Срещите, планирани за тази седмица, може да не се състоят поради независещи от вас причини.

Същевременно периода е благоприятен за цялостното развитие на вашата личност. Придобивайки житейски опит, нови знания, нови впечатления, може да се обогатите, като направите своя мироглед по-дълбок и смислен. Това е изключително подходящо време за учене, пътуване, разширяване на кръгозора, изучаване на културните, етнически и религиозни особености на други народи, както и за изучаване на чужди езици.

ЛЪВ:

На представителите на зодия Лъв през тази седмица, може да им се наложи да решават финансови проблеми. Опитайте се да не прибягвате до заеми и дайте повече енергия влагайте на работа. Може би бюджетът ви няма да е достатъчен за покупките, които планирате да направите. Приемете финансовите затруднения на тези дни като стимул, да се мобилизирате за нови постижения и да вървите напред.

Печели само този, който си постави конкретна цел и положи реални практически усилия за постигането й. Това е подходящо време за четене на езотерична и детективска литература, ще бъдете очаровани от всичко мистериозно и тайнствено. Засилването на сексуалността ще направи интимното ви общуване по-приятно. Не се страхувайте от промените тази седмица. Освен това, ако си поставите конкретна цел, ще може да я постигнете само чрез приемането на рискови и нестандартни решения.

ДЕВА:

Представителите на зодия Дева може да се сблъскат с разногласия в партньорството тази седмица. Може би ще предприемете много инициативи, които няма да получат подкрепа от партньора. Освен това вашите думи и действия, могат да предизвикат съпротива от страна на вашата половинка, до пълното им отхвърляне. Опитайте се да не губите енергията си в празни спорове и разправии –  тази посока няма да донесе нищо положително.

До края на седмицата много въпроси, които ви вълнуват във взаимоотношенията с партньора, може да загубят своята актуалност и да се разрешат от само себе си, лесно и естествено. Приятел на вашето семейство, може да изиграе положителна роля в това. Този човек може да играе ролята на миротворец. Краят на седмицата е подходящо време за разходки с любимия човек или партита с приятели. За да укрепите своя съюз, трябва да намерите обща цел, в която и двамата сте еднакво заинтересовани.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни тази седмица, може да се наложи да преодоляват трудности и препятствия. На първо място, това се отнася за професионалните дейности и ежедневните задължения. Може да се окажете в ситуация, в която трябва да преодолеете някои ограничаващи влияния. Например, вашето здраве може да се влоши и да се наложи да останете у дома. Или ще откриете, че ви е все по-трудно да се справяте с количеството работа, която ви е възложена.

Необходимостта да направите всичко качествено, ще изисква висока отдаденост и голям разход на енергия. Сега обаче вашият енергиен потенциал няма да е на достатъчно високо ниво. Всичко това може да доведе до претоварване и в резултат влошаване на здравето. Интересно е да се отбележи, че здравословното ви състояние може да зависи пряко от това как подреждате нещата във вашите дела. Например колкото по-чист е вашият дом, колкото повече ред има в работата, толкова по-добро ще бъде вашето здравословно състояние.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, може да изпитат известно напрежение в отношенията с приятели и любимия човек. Възможно е да поискате да се забавлявате в компанията на приятели без любимия човек. Това обаче може да повлияе негативно на вашата романтична връзка, до повишена ревност и отчуждаване. От друга страна, давайки предпочитание само на любимия човек, може да се сблъскате с влошаване на отношенията с приятели.

По един или друг начин, в тази ситуация приятелите и любимия, ще се борят за вашето внимание, а вие ще се чувствате разкъсвани между тях. Същевременно може да направите виртуално запознанство през интернет. И тогава вашият интерес ще се насочи към нов човек, с когото ще искате да се срещнете в реалния живот. Добро време за пътуване, любовни срещи.

СТРЕЛЕЦ:

Семейният живот на представителите на зодия Стрелец тази седмица, може да бъде много напрегнат. Може би поради голямото натоварване, ще трябва да се въртите като катерици в колело между основната си работа и домакинските задължения. Възможни са много дела във всяка посока и ще трябва да намерите време, за да свършите всичко навреме. На работното място шефовете ви могат да ви натоварят с допълнителни задължения.

У дома обаче, също ще имате много работа и това може да създаде напрежение. Опитайте се да организирате дневния си график и да планирате ясно своите задължения, като приоритизирате първо най-важните неща. Бъдете търпеливи, спокойно и методично, изпълнявайте плана си точка по точка. Най-трудно ще е положението в семейството. Може би вашите по-възрастни роднини ще се нуждаят от помощ и грижи. Във всеки случай пребиваването у дома може да стане обременително и некомфортно.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог тази седмица, може да се сблъскат с трудности в контактите с околните. Може би ще загубите желание да поддържате отношения с някои познати и приятели – общуването с тях, може да ви причинява негативни емоции. Това може да доведе до неприятни разговори и разправии, особено в случаите, когато се опитват да ви налагат комуникация. В резултат на това може да прекъснете връзката с някого и списъкът с контакти на мобилния ви телефон да намалее.

Същевременно може да прекарате много време в компанията на роднини, семейството и това общуване ще ви бъде приятно. Например, може да отидете в компания на кино, дискотека, концерт на любимите ви изпълнители. Общуването с децата също ще ви носи радост –  те ще ви изненадат с успехите си, особено по отношение на творчеството и ученето. Брачните отношения ще се подобряват и ще се основават на взаимно уважение и любов.

ВОДОЛЕЙ:

Тази седмица представителите на зодия Водолей може да се наложи да преосмислят отношението си към финансите. И може да има основателни причини за това. Възможно е да останете без пари и да трябва да преминете към по-икономичен начин на харчене. Опитайте се да управлявате нуждите си със собствени средства, без да прибягвате до банкови заеми и кредити.

Все пак в края на седмицата ще имате достатъчно пари, за да решите успешно основните си материални проблеми. Използвайте най-новите научни и технологични постижения, за да направите живота си по-комфортен и приятен. Добро време за извършване на ремонти. Седмицата е благоприятна решаването на всякакви практически въпроси, както в семейството, така и в професионалната дейност. Обърнете внимание на здравословния начин на живот, посещавайте фитнес, започнете диета.

РИБИ:

Тази седмица представителите на зодия Риби ще са склонни да бъдат недоверчиви и предпазливи към инициативите на бизнес партньори и любимия човек. Причината за това поведение вероятно ще е желанието за контрол на ситуациите и хората наоколо. По този начин обаче, може да предизвикате охлаждане на брачните отношения и да предизвикате конфликти. В крайна сметка, за разлика от вас, вашият партньор ще бъде настроен за активно взаимодействие и ще очаква не съпротива на неговите инициативи, а подкрепа и координирани съвместни действия.

Опитвайки се да не правите нищо и да изчаквате, всъщност няма да решите нищо, а само ще влошите отношенията. Вашите творчески начинания, свързани с обучение, хобита, ще се развиват по-успешно. Ако сте влюбени, тогава вашите романтични чувства ще процъфтяват. Не пестете думи да покажете своята любов на любимия човек, правете му подаръци и изненади. Необвързаните ги очакват любовни признания.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук