Седмичен хороскоп 26 юни – 2 юли

4694 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

За представителите на зодия Овен тази седмица е най-благоприятното време за разрешаване на материални проблеми. Ако отдавна сте планирали да направите голяма покупка и сте събрали достатъчно пари, тогава това е най-доброто време да я направите. Освен това е препоръчително да използвате собствените си финансови ресурси, без да взимате заеми. Може да разчитате на благосклонното отношение от страна на шефовете и други влиятелни хора. Успех ви очаква не само в кариерните въпроси и професионалните дейности, но и във всяка друга задача, която си поставяте за цел и методично се придвижвате към нея.

Тази седмица обаче, особено дните от сряда до петък включително, ще внесат известна дисхармония в любовните отношения. Сексуалният компонент в романтичната връзка ще е засилен. Основните противоречия могат да възникнат поради несъответствието между вашите сексуални желания и желанията и възможностите на любимия човек. Необвързаните могат да се увлекат от случайни връзки в тези дни.

♉ ТЕЛЕЦ:

Тази седмица представителите на зодия Телец, няма да искат да стоят у дома. Може да успеете да тръгнете на дълго пътуване. Във всеки случай времето сега е много благоприятно за пътешествия. Освен това интересът ви към знанието и ученето ще се засили. Ако учите или ще се явявате на изпити, това е чудесно време за запълване на пропуските. Тези учебни материали, които преди са ви се удавали трудно или изобщо не са се поддавали на разбиране, сега може лесно и бързо да усвоите без никакви затруднения.

Също така е чудесно време за разрешаване на правни проблеми, съдебни спорове. Но в семейните отношения това време може да бъде свързано с напрежение. Опитайте се в сряда, четвъртък и петък да се въздържате от изясняване на отношенията в семейството. Също така е нежелателно да започвате ремонти, да правите пренареждане, да местите мебелите и да се занимавате с регистрация на недвижим имот. Това не е най-доброто време за сватби и семейни събирания. Най-добре е да отложите посещенията на гости в своя дом.

БЛИЗНАЦИ:

За представителите на зодия Близнаци тази седмица може да бъде двусмислена. От една страна, може да срещнете много дребни трудности и спънки в работата. Отношенията с другите хора често ще бъдат противоречиви. Няма да може да постигнете взаимно разбирателство с приятели и роднини. Много е важно да намалите кръга от контакти и да не влизате в дискусии, спорове с никого, да не се подавате на клюки и слухове. Помнете, че тази седмица, особено в сряда, четвъртък и петък, е изключително конфликтна.

Също така не се доверявайте на случайно чута информация и обещания, не е желателно и да правите нови запознанства. От друга страна може да почувствате подкрепа от някои влиятелни сили през цялата седмица. Това ще бъде особено усетено от тези от вас, които имат тайни покровители, включително любовници. Опитайте се да бъдете дискретни, всички тайни дела ще вървят по най-добрия начин. Също така ще може успешно да разрешите проблемите с дългове - по отношение на тази тема напрежението ще бъде напълно премахнато или отслабено.

РАК:

За представителите на зодия Рак тази седмица е благоприятна за хармонизиране на партньорските отношения в брака. Ако преди с любимия човек сте имали търкания и трудности в общуването, сега ще може да се споразумеете по основните най-болезнени въпроси. Препоръчително е активно да обсъждате с партньора си въпросите за планиране на съвместното бъдеще и това което бихте искали да постигнете заедно. Мечтайте заедно за това, което ще се случи в бъдеще, начертайте красиви перспективи за себе си - и сами ще бъдете изненадани да откриете как това ще ви сближи и колко по-хармонично ще стане общуването ви.

Това е добър момент за срещи със семейни приятели, участие в специални събития като сватби и годишнини. Може би ще намерите нови приятели (такива запознанства в интернет са особено вероятни). От сряда до петък включително обаче, може да се сблъскате с материални загуби. Опитайте се да не харчите пари за луксозни вещи и подаръци – изборът ви в тези дни едва ли ще бъде успешен. Ако имате деца, може да има повишени разходи за тях (с малки деца избягвайте магазините за играчки).

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв тази седмица, е добре да не се заемат с нищо принципно ново и необичайно, а просто да живеят и спокойно да правят това, което се изисква от тях. Амбициозното и проактивно поведение само ще ви отдалечи от постигането на заветната цел. Ще имате много по-голям успех, ако бъдете скромни, без да налагате мнението си на никого. Това важи особено за професионалните дейности и семейните отношения.

Няма нужда да насилвате и притискате обстоятелствата. Оставете нещата да се развиват от само себе си и сами да изградят хармонична верига от събития, които ще ви доведат до успех. Например, ако сте скромни и усърдни на работа, тогава скоро ще започнат да ви повишават по кариерната стълбица, отколкото ако сами активно се стремите към това. Също и в семейството. Много по-продуктивно е спокойно да се занимавате с практичните въпроси за подобряването на дома и да не влизате в лични спорове.

ДЕВА:

На представителите на зодия Дева тази седмица им предстои успешен период за романтични срещи. Ако сте необвързани, значи е време да отидете на екскурзия или курорт и да се запознаете с интересни хора. Ако обстоятелствата не ви позволяват такова пътуване, тогава има други начини да се реализирате в личния си живот. Регистрирайте се в сайт за запознанства или започнете да общувате по-активно в социалните мрежи в интернет. И тогава, като се заинтересувате от потенциален партньор, може да отидете на среща в реалния живот.

Във всеки случай има шанс да намерите човек, с когото да започне много обещаваща романтична връзка. В същото време е по-добре да не планирате среща в реалния живот в сряда, четвъртък и петък - всички контакти с хора през тези дни ще бъдат потенциално конфликтни. Когато се движите из града, не влизайте в кола с непознати (това важи особено за дамите) - в противен случай може да попаднете в неприятна история.

ВЕЗНИ:

На представителите на зодия Везни тази седмица, се препоръчва да се съсредоточат върху подобряването на дома, но ако е възможно, не харчете пари за това, а се опитайте да направите всичко със собствените си ръце. Съществува известен риск от прекаляване с финансовите разходи и надхвърляне на бюджетните ви възможности. Затова се опитайте да намерите добър и не прекалено скъп начин да подобрите дома си. В края на краищата може лесно да разрешите много въпроси, ако се захванете за работа заедно с цялото семейство.

Психологическият фон в семейството ще бъде хармоничен и всички близки ще са настроени да се преобразяват в унисон с вас. Това е идеалното време за извършване на ремонти - всичко ще бъде направено много по-бързо и по-качествено, отколкото обикновено. Отношенията ви с приятелите обаче може да се влошат тази седмица. Може би просто сте уморени от честите приятелски контакти и ще бъдете раздразнени от техните обаждания и предложения за срещи. По един или друг начин е по-добре да сведете до минимум тези контакти, за да не доведете връзката до конфликт и разрив.

СКОРПИОН:

На представителите на зодия Скорпион тази седмица, се препоръчва да се въздържат от всякакви лични инициативи. Това се отнася за всякакъв вид дейности и особено за професионални отношения с началници. Може би ще бъдете обидени от някои събития, които ще възприемате като посегателство върху личното си достойнство, като удар върху вашата гордост. Въпреки това, ако намалите летвата на своята самооценка и вземете курс на самоограничение, тогава това няма да се почувства толкова болезнено.

Научете се да бъдете гъвкави в различни житейски ситуации - това е необходимо, за да поддържате здравето си и да оцелеете в света. Ориентирайте се в това направление, което ви се струва перспективно. А това на първо място вероятно ще е партньорството и брачните отношения - тук всичко ще бъде наред. Всяка връзка на равна основа, без йерархична подчиненост, ще има хармонично развитие. Това е подходящ момент за разширяване на кръга от познати, помирение с роднини и съседи. Също така е добър период за обучение и кратки пътувания.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец тази седмица ще се насладят напълно на реда и хармонията около тях. Настройте се за решаване на практически въпроси и преминете от думи към конкретни дела. Това е подходящо време за практически действия. На първо място, това, разбира се, се отнася до професионалните дейности, насочени към повишаване на нивото на вашите доходи. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Достатъчно е само честно и съвестно да изпълнявате задълженията си и положителният резултат ще дойде сам. Също така е подходящо време за подобряване на дома, закупуване на дълготрайни вещи (включително скъпи).

Основната тема, която може да стане проблематична, е загрижеността за вашата репутация. Опитайте се да не правите нищо, което може да подкопае доверието на другите във вас. Спазвайте стриктно правилата и нормите на поведение, съществуващи във вашия социален кръг, не правете това, което може да бъде осъдено. Не трябва да разчитате, че някои неща могат да останат в тайна - всичко тайно рано или късно става явно и може да удари репутацията ви. Затова се опитайте да действате открито, като избягвате интригите.

КОЗИРОГ:

Тази седмица може да донесе на представителите на зодия Козирог много радостни моменти, свързани с творческата себереализация. Планирайте това време за стартиране на някакъв мащабен личен проект, който отдавна обмисляте да стартирате. Например, може да започнете да посещавате курсове за обучение, за да подобрите професионалните си умения или да усвоите втора професия. Чудесно време за промяна на имиджа, както за мъжете, така и за дамите. Ще бъдете в отлична физическа форма, енергийният потенциал ще бъде много висок.

Спортуващите ще могат да поставят лични рекорди. Добро време е и за развитие на любовните отношения, грижи за любимия човек. В същото време отношенията с приятели могат да се влошат. Препоръчително е да се въздържате от посещение на приятелски партита, събирания. В същото време са възможни случайни интимни връзки, поради които отношенията с някой от вашите приятели могат да се влошат. В сряда, четвъртък и петък внимавайте с битовата техника и електроуредите – възможни са травми.

ВОДОЛЕЙ:

Тази седмица представителите на зодия Водолей е добре да се съсредоточат върху семейството. Това е областта, в която нещата ще се развиват много положително и в която вашите усилия ще бъдат високо оценени. Преди всичко помислете какво може да направите, за да стане дома ви по-уютен и удобен за живеене. Със сигурност вече имате някои идеи и разработки по тази тема, но не сте посмели да започнете да ги реализирате. Това време най-накрая настъпи. Заедно с членовете на семейството, отношенията с които между другото ще се развиват перфектно, може да се заемете заедно с подобряването на жилището.

Това може да бъде козметичен ремонт или общо почистване с пренареждане на мебелите. Ако всичко у дома ви е удобно, тогава просто се насладете на комфорта, отделете повече време за почивка. За подобряване на здравето, ще са полезни водните процедури. В сряда, четвъртък и петък обаче се въздържайте от участие в тържествени събития като сватби и годишнини. В тези дни е по-добре да нямате контакти с представители на властта и да не преговаряте с никого.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби през тази седмица, могат да очакват активиране на контактите с другите хора. Кръгът на вашите познати ще се разшири значително, в полезрението ви ще се появят нови лица. Може би ще бъдете въвлечени в делата на другите, ще бъдете молени да помагате при разрешаването на някои проблеми. Не отказвайте своята помощ, особено когато става дума за приятели. Възможно е сега да е момент, в който само вие да може да помогнете.

Това е подходящо време за придобиване на нов опит, укрепване и разширяване на приятелствата. Като се има предвид, че ще получите много информация, може би има смисъл да преразгледате някои от житейските си планове. Ще имате добри шансове по-бързо да постигнете целите си или да изпълните съкровеното си желание. И приятелите ще ви помогнат с това. В сряда, четвъртък и петък обърнете по-голямо внимание на здравето си. Обличайте се според времето, не позволявайте преохлаждане – ще бъдете уязвими към настинки. Не прекалявайте с работата в тези дни, пестете силите си.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук