Седмичен хороскоп 31 юли – 06 август

3893 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕНТази седмица е благоприятна за тези представители на зодия Овен, които са настроени решително да подредят нещата в ежедневието си. Може би наскоро сте започнали да чувствате, че не ви достига време за постигне на нещата които искате, възможно е да ви липсва достатъчно енергия, за реализиране на плановете. Всъщност винаги може да намерите време и сили, ако организирате ежедневието си по-рационално и оптимално. Именно в тази насока е препоръчително да се съсредоточите.

Това, което не е било възможно преди, сега най-накрая ще стане възможно. В същото време се опитайте да разпределите равномерно натоварването в работата. В един момент може да се уморите от твърде интензивните задачи и да поискате тишина и уединение. По това време е добре да отидете в някой санаториум, отдалечен от цивилизацията, в хотел сред борова гора или край езеро. Духовните практики и медитацията, ще са много полезни.

♉ ТЕЛЕЦНа представителите на зодия Телец тази седмица се препоръчва, да отделят повече време за отдих и развлечения извън домашната среда. Ходете по-често на концерти, дискотеки, кино и клубове. В средата на седмицата късметът може да ви се усмихне и да спечелите награда от някоя игра. Романтичните връзки, ще са в разцвета си. Може да изпитате необикновено чувство на любов и въодушевление към любимия човек.

Добро време за общуване с вашите деца. Направете нещо хубаво за тях, за да го помнят дълго време. Например, заведете ги на цирк, зоологическа градина или детски театър. Втората половина на седмицата е свързана с нови и предимно положителни преживявания. Не са изключени приятни изненади, подаръци, парични награди. Кръгът на вашите приятели и съмишленици може да бъде обновен.

БЛИЗНАЦИПредставителите на зодия Близнаци тази седмица, ще могат да се насладят на всички предимства, които дава семейният живот. Психологическият климат в семейството, ще е хармоничен. Това ще бъде особено усетено от тези, които живеят в голямо семейство с представители на различни поколения. Може би роднина ще ви посети отдалеч, на когото ще се зарадвате много.

Добър момент за подобряване на жилището и градината на лятната вила. Направете вашето семейно гнездо по-топло, по-удобно и уютно – сега може да го осъществите. Втората половина на седмицата ще ви позволи да постигнете положителни промени в кариерата. В този момент външните обстоятелства ще ви благоприятстват за постигане на вашите цели. Дори не е нужно да полагате големи лични усилия - всичко ще се развива във ваша полза сякаш от само себе си.

РАКПредставителите на зодия Рак, ще могат да се насладят на много интересна комуникация през тази седмица. Може би, ще решите да подновите контактите си и да се обадите на някои приятели и познати или те сами ще ви намерят. Необвързаните могат да направят интересно запознанство по време при кратко пътуване. Възможно е начало на романтична история, която обаче едва ли ще продължи дълго, по-скоро това ще бъде едно неангажиращо приятно приключение.

Втората половина на седмицата е благоприятна за учене. Интересът ви към знанието нараства, вероятно ще учите с удоволствие и ще разширявате хоризонтите си. Този момент е добър за планиране на туристически пътувания и решаване на юридически проблеми. Няма да изпитате затруднения при получаването на виза или шофьорска книжка.

ЛЪВЗа представителите на зодия Лъв тази седмица, може да бъде много благоприятна за кариерата и финансите. Вероятно ще изпитате огромно удоволствие да направите живота си по-комфортен и да се наслаждавате на благата на цивилизацията. Например за представителките на красивата половина на човечеството, пазаруването може да бъде приятно забавление. И ще имате достатъчно пари за това. А покупките на бижута и модерни дрехи, ще ви радват дълго време.

Удоволствието от използването на материални притежания обаче, не е достатъчно условие за щастие. Въпреки това търсенето на щастие, с наличието на пари, може да се развива доста успешно. Втората половина на седмицата е благоприятна за терапевтични и профилактични мерки. Ще успеете да разрешите успешно въпроси, свързани с получаване на заем или оформяне на наследство.

ДЕВАПредставителите на зодия Дева могат да посрещнат тази седмица с усещане за пълнота от живота. Това ще бъде свързано не само с вашето хармонично психологическо състояние, но и със забележимо подобрение на здравето и прилив на жизненост. Препоръчително е през този период да започнете редовно да посещавате фитнес, да плувате в басейн, да се занимавате със спорт. Основната цел на всичко това е да приведете външния си вид в идеални пропорции.

Може да имате успех в спортни състезания. Личните инициативи, ще са предпоставка за успех в учението. Втората половина на седмицата е благоприятна за укрепване и развитие на партньорските отношения. Освен това няма значение какъв вид партньорство: брачно или бизнес. Старайте се да не отказвате покани за посещение на тържествени събития. В същото време се опитайте да излизате по-често съвместно с партньора.

ВЕЗНИПрез по-голямата част от седмицата представителите на зодия Везни, ще бъдат в спокойно и леко меланхолично настроение. Най-вече ще бъдете заети с въпросите за духовно развитие, самоусъвършенстване, освобождаване от вътрешните психологически комплекси. Тук ще бъдат от голяма полза духовните практики или медитацията. Опитайте се да си осигурите спокойна и тиха среда на уединение.

Ако нямате възможност да се уедините у дома, тогава правете разходки сред природата, в гората или парка. Добре е да отидете на СПА - водните процедури ще повлияят благоприятно на вашето психическо и физическо здраве. Втората половина на седмицата е отлична за подреждане на делата и решаване на битови въпроси. Изключително подходящо време за започване на диета и курс превантивни мерки, насочени към укрепване на здравословното състояние.

СКОРПИОНПредставителите на зодия Скорпион тази седмица, е добре да помислят за своите перспективи в личния живот и кариерата. Ако сте женени, тогава може би е време да обновите и да промените нещо във връзката си. Това важи особено за младите двойки, които преминават през период на „втвърдяване“ на характерите. Може би не трябва напълно да контролирате всяко движение на партньора си, а да му дадете малко повече свобода.

В кариерата може да ви бъде предложена по-висока и отговорна позиция. Не бързайте с вземането на решение, първо се консултирайте с членовете на семейството. Втората половина на седмицата ще бъде щастлива за тези, които имат деца. Ще откриете таланта на учител в себе си и ще бъдете доволни от поведението и обучението на вашето дете. Влюбените ги чака разцвет на романтичните отношения. Чувствата ще бъдат взаимни, любовното общуване ще ви донесе много приятни моменти и изненади.

СТРЕЛЕЦЗа представителите на зодия Стрелец тази седмица може да бъде много продуктивна, в този случай, ако имате някаква много конкретна и осъзната житейска цел, за която сте готови упорито да действате, работите, полагате усилия. И няма значение каква цел е това - основното е тя да бъде ясно формулирана. В този случай ще почувствате как външните обстоятелства се развиват благоприятно и самата ситуация като че ли ви води към изпълнението на вашите съкровени желания.

Може би важна роля ще изиграе определен влиятелен човек, който активно ще ви помага. Възможно е напредък в кариерата, победа в състезания, конкурси. По един или друг начин може да станете по-видима и популярна фигура в обществото, ще се говори за вас, ще ви се обръща повече внимание. Втората половина на седмицата е благоприятна за възстановяване на реда в семейния живот. Може да се занимавате с подобряване на дома или двора на вилата.

КОЗИРОГПредставителите на зодия Козирог тази седмица, може да изпитат повишено желание за знания и пътувания. Това е идеално време за туристически екскурзии, запознаване с особеностите на живота и традициите на различни страни и народи. Не е изключена романтична история по време на път. Ще постигнете успех в ученето, особено що се отнася до изучаването на чужди езици. Обърнете внимание на хора, които са надарени с мъдрост, богат житейски опит и които могат да ви научат на нещо.

Най-ползотворно ще може да прекарате това време в общуване с такива хора. Освен това, това може да бъде дистанционна комуникация чрез средства за комуникация през интернет. Втората половина на седмицата е благоприятна за пътувания, контакти, учене и всякакъв вид интелектуална дейност. Предстои ви интензивно общуване с приятели и познати, благодарение на което ще може да наваксате с пропуснатите новини и като цяло да станете много по-информирани за текущата ситуация.

ВОДОЛЕЙТази седмица представителите на зодия Водолей, може да бъдат привлечени към рискови, вълнуващи приключения. На любителите на екстремните видове отдих се препоръчва да ходят на екскурзии, да се катерят по планини, да се спускат в пещери, да се гмуркат в дълбините на морето. Като се има предвид, че в този период сексуалните ви желания ще бъдат силни, най-добрата реализация ще бъде интимността с любимия човек.

Необвързаните ще могат лесно да си намерят партньор - точно сега ще привличате като магнит другите. Втората половина на седмицата е свързана с приятни материални събития. Например, може да намерите и купите модерни дрехи, които ви подхождат перфектно. Добро време за покупка на бижута. Финансовото ви състояние през тези дни може да се подобри и да си позволите да правите приятни покупки.

РИБИТази седмица за представителите на зодия Риби е благоприятна за брачните отношения. Вашият съюз, може да се обнови и разцъфти. Отношенията ще станат много по-меки, хармонични и стабилни. Ще преоткриете брачния си партньор в нова, по-привлекателна страна. Тези влюбени двойки, които се срещат от дълго време, но още не са решили да узаконят връзката си, най-накрая могат да направят крачка напред и да обявят годеж.

Първата половина на седмицата е добра за сватби, участие в тържествени празнични събития. Може да бъдете поканени да посетите подобни мероприятия или развлекателни пътувания. Втората половина на седмицата благоприятства промяна на имиджа и всякакви форми на личностно развитие. Препоръчва се да се занимавате със спорт, да посетите фризьор, салон за красота. Здравословният начин на живот в тези дни, може да се превърне в норма. Погрижете се за себе си, за своето развитие.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук