Смях и добро настроение донесе постановката „Умиращ трудно“ на костинбродската публика

1719 преглеждания

Представлението бе безплатно за всички любители на театъра

Комедията „Умиращ трудно“ на украински автор Анатолий Крим, донесе смях и добро настроение на жителите и гостите на Костинброд. Постановката бе представена на 24 април на сцената на НЧ „Иван Вазов-1947“ в града, по случай Деня на земята /22 април/.

Представлението бе безплатно за всички любители на театъра, благодарение на Регионално ДЕПО- Костинброд, ръководено от „Костинброд ЕКО“ АД. Организатор на комедийната пиеса е Община Костинброд.

За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха Теодор Папазов, Станислава Ганчева, Петър Попов, Иван Матев /Супер Любо/. Режисьор на постановката е Георги Ангелов-Гоби.

„Костинброд ЕКО“ в лицето на белгийския партньор Барт Невеянс и акционерното дружество, представлявано от Теодора Вълчева и Иво Трингов присъстваха на комедията. Официалните гости бяха и кметът на Костинброд Трайко Младенов, неговият заместник инж. Теодора Гогова и д-р Атанас Тенев - председател на Общински съвет-Костинброд.

От сцената на читалището, кметът Младенов благодари на ДЕПО-Костинброд за помощта, която оказва при реализирането на културния календар на община Костинброд. „Освен културния живот, през последните години, депото спонсорира детските площадки в село Богьовци и село Драговищица. Предстои поставянето на трета детска площадка с откриване на 14 май на язовир „Маслово“, допълни Младенов.

Барт Невеянс - белгийски партньор на „Костинброд ЕКО“АД също приветства всички присъстващи и им пожела приятно гледане.

EspressoNews

Снимки: Община Костинброд