Специален телефон за мнения на граждани за Бюджет 2018 разкри община Костинброд

1106 преглеждания

Публичното обсъждане на годишните финанси ще бъде на 12 януари

Община Костинброд обявява телефонна линия за мнения и предложения на гражданите във връзка с предстоящото публично обсъждане на проектобюджета на за 2018 г.

Обсъждането на публичните средства в Костинброд се организира за четиринадесети пореден път. Съгласно промените в Закона за местното самоуправление и местната администрация, Закона за общинските бюджети и Закона за публичните финанси, публичното обсъждане е въведено като задължителен етап при формиране, изпълнение и отчитане на бюджета.

На тел. 0721/68-741, на електронен адрес: kostinbrod.bg@gmail.com, на Интернет страницата на Общината: www.kostinbrod.bg и чрез Центъра за Услуги и Информация на Гражданите и бизнес средите могат да отправят своите питания, да предават своите идеи, предложения и мнения за проектобюджет 2018г.

Заключителният етап на публичното обсъждане на проект за бюджета ще се проведе на 12/01/2018г. от 13.30 часа в малкия салон на Народно читалище ,,Иван Вазов-1947”, II район на града.

Община Костинброд кани всички граждани, които се интересуват как и за какво ще се изразходват общинските средства и по какъв начин могат да осъществяват ефективен граждански контрол върху дейността на общинските съветници и общинската администрация, да вземат участие или да се обадят на посочения телефон.

EspressoNews