Спортист /Драговищица/ надигра ОФК Костинброд в местното дерби

2137 преглеждания

Спортист /Драговищица/ надигра ОФК Костинброд в местното дерби

Спортист /Драговищица/ победи с 3:1 отбора на ОФК Костинброд. в мач от 11 кръг на Областна футболна група /ОФГ/ София Запад. Резултата откри Здравко Милев за домакините, реализирайки в 31-та минута. Това не стресна гостите от Костинброд и те изравниха само четри минути по-късно. След още две минути Спортист отново излезе напред в резултата. Точен за 2:1 бе Христо Георгиев в 37-мата минута.
 
След бързата размяна на голове, нещата бяха на кантар, но точка на спора сложи Здравко Милев, който вкара втория си гол в мача в 71-та минута за 3:1. Това сякаш обезкуражи костинбродчани и те така и не успяха да намерят верен път към гола до края на мача. С победата драговищенци се изравниха по точки /20/ с Костинброд във временното класиране. Все пак ОФК Костинброд, ще остане пред Спортист /Драговищица/ в класирането, заради по добри показатели в преките двубои.
 
Следващият мач на "спортистите" е гостуване на Искър /Лакатник/ на 9 април от 15:00 часа. ОФК Костинброд пък приеме в идния кръг ФК Драгоман отново на 9 април, но от 11:00 часа.
 
Снимки: Мони Георгиев
 
Ангел Лазаров