Спортни успехи за възпитаниците на СУ „Д-р Петър Берон“ - гр. Костинброд

2953 преглеждания

Редица успехи записаха възпитанизите на СУ „Д-р Петър Берон“-гр. Костинброд в областните ученически игри за учебната 2016/2017 година, провели се през месец март в различни градове от Софийска област.

Представянето за учениците от Костинброд започна с турнира по волейбол за 8-10 клас, който се проведе в гр. Ихтиман, където възпитаниците на СУ „Д-р Петър Берон“ се класираха на четвърто място.

Отново гр. Ихтиман бе домакин и на отборното областно първенство по тенис на маса за юноши и девойки от 5 до 7 клас. Сребърен медал завоюваха девойките от СУ „Д-р Петър Берон“, а юношите се класираха пети.

Отборът по футбол на средното училище отнесе награда от областната надпревара във възрастовата група 5-7 клас, която се проведе в гр. Етрополе. От община Костинброд изтъкват, че възпитаниците на СУ „Д-р Петър Берон“ притежават всички необходими качества, за да продължат да постигат спортни успехи - постоянство, упоритост и настойчивост, добросъвестност, любознателност, жизнерадостност и самоконтрол. Местното ръководство отправя пожелания към малчуганите да продължават да бъдат упорити, да следват целите си и да бъдат винаги първи, изказвайки своята гордост от победите на учениците на СУ „Д-р Петър Берон“.

EspressoNews