Стаж в Българска национална телевизия ще получи един от победителите в „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България“

1792 преглеждания

Стаж в Българска национална телевизия ще получи един от финалистите в конкурса-обучение „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България“.  Ученикът, който бъде класиран като първи подгласник на победителя, ще има възможността да се срещне лице в лице с работата в националната медия, а негов ментор ще бъде Мариета Фидосиева – главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в БНТ 2 и член на журито на Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България“.

Организаторът на конкурса Десислава Василева сподели – „Българска национална телевизия предоставя една чудесна възможност, осигурявайки стаж в телевизията. Това е един огромен скок за млад репортер, както и възможност, която рядко се среща. За младите и амбициозни участници тази награда, както и всички други стажове, изместват материалните. За тях фактът, че ще имат възможност да се докоснат до толкова мащабни проекти и да се запознаят отблизо с лицата от екрана и радио ефира, е изключително вълнуващ.“

Официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса ще се проведе днес (26 април) от 17:00 ч. в ПГ „Велизар Пеев“, гр. Своге.  

Проектът "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" се осъществява под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел  и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, TBI InfoИнтегралОСКАР-ЕЛSamsoniteБигла 3Go4Raw.

 

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

 

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс