Стихия/Бизнес дама, вечно „на колела“ – новият проект на Ивелина Кирилова

1217 преглеждания

Този проект се зароди в главата ми още февруари. Първоначално исках фотосесията да е черно- бяла, да включа само една визия и съвсем друга кола. Нооо… НЕ стана толкова лесно, колкото си мислех. Важното сега е, че всичко се реализира и съм супер щастлива да ви запозная със … СТИХИЯ.  Бизнес дамата, вечно „на  колела”,  нежната душа и Провокацията в тяло на жена.

Днес започваме с упоритата дама, която става сутрин, оправя се супер бързо, но не забравя да сложи грим, да прегледа пощата си и да завърти къдриците на косата си. Грабва нещо от гардероба и за минути съчетава аутфит като от списание. Пие кафето си на крак, докато подрежда документите, скролва в социалните мрежи и обува обувките си, подскачайки на един крак.

Слиза по стълбите, носейки лаптоп, два телефона в ръка, ключове и шише вода. Отваря багажника с поглед, добре де, с дистанционното, напъхва всичко, а после сяда зад волана. Задръстване, някой друг „поздрав” към колегите шофьори, любима музика на макс и хоп – озовава се в офиса.

Сядайки на бюрото се започват безброй телефонни разговори, имейли, документация. С всеки ден  това се увеличава, а стихията се мотивира още повече. Не позволява да на шеги, сплетни и интриги да й повлияят на хъса и настроението. Дава ясна индикация коя е и какво иска да постигне, не се състезава с никого!

Повярвайте ми – НЕ е нужно да се състезаваме една с друга. Абсурдно е! Абсурдно! Станете и отидете до огледалото, огледайте се от-до. Започнете от краката, независимо дали са къси или дълги, подпухнали или кокалести. Това са Вашите крака и трябва да ги харесвате, а ако не, започнете да правите нещо по въпроса, за да изглеждат перфектно. Завъртете се и се огледайте добре, усмихвайте през цялото време. И с тази усмивка се вгледайте в лицето си – чертите, очите, веждите, носа и устните. Вгледайте се добре и се гордейте с това, което сте! Не прибягвайте към изкуствени методи, за да се „поправите”, не е нужно. Защото, както каза Ерик Дейман  – „Понякога най-красивият аксесоар е някоя част от тялото – било то усмивката, погледът или деколтето.” Затова НЕ спирайте да вярвате в себе си и да бъдете упоритата жена, която е вечно “на колела”.

Ивелина Кирилова