Стихия / Нежната душа

1803 преглеждания

Можеш ли да спреш ти вятъра, дето иде от могилите,

префучава през боазите, вдига облак над диканите…

Дойде ред на НЕЖНАТА ДУША, обвита в бели цветове. Не веднъж съм казвала, че бялото ми е любимо и ми вдъхва чистота и спокойствие. Интересното е как напоследък споделям с Вас толкова лични мисли, познавайки се каква “скрита лимонка” съм, но явно се преоткривам.  Странно е, защото винаги съм била тази отстрани, която само изслушва и дава съвети, но избягва да споделя и да показва слабост. Попивам „като гъба” казаното от останалите, проучвам всички и анализирам, а защо?! Все се пазя и слагам хиляди прегради, измислям сценарии и играя игри. Отново – защо? Защото ме е страх тази НЕЖНАТА, душата, чувствителната, да не бъде наранена.

Случващото се около мен напоследък, ме накара да осъзная, че е време  да спра вече с игрите и анализите,  да не взимам всичко присърце, защото накрая ще остана без сърце. Finito!

Ще бъда тази чувствителната, без да участвам в “постановки” . Ще сваля маската на непокорната и вечно можеща, защото вече започнах да се уморявам, да забравям и да не се съсредоточавам.  Мислите, че постоянно изпускам нещо остават в миналото, а на забързаното ежедневие само ще се усмихвам. Фокусирайки се върху себе си, разбрах, че ако не правиш това, което искаш се затваряш в един балон от фалш, ставаш “кон с капаци”, един от многото. Осъзнах, че вече НЕ съм си самодостатъчна. Имам нуждата да съм истинска жена… която НЕ иска сама да отвори вратата на колата, а някои да й подаде ръка. Облечена в бяло, да се успокоя, че има мъжка упора от дясната ми страна, защотото се уморих все да ръководя и диктувам правила. Не може ли да съм само нежната душа, а не онази непокорната и властната ?!

Заложих на бял елек и панталон PROVOCATIVE. Елекът ми е любим, защото линиите му издължават фигурата, а деколтето се открива леко, което прави визията още по-интересна и загадъчна. Комбинирах “бялата магия” с едни любими обувки на Nine West, които мога да  нося и съчетавам с всичко – парти комбинации, в ежедневието, на работа. Аксесоар?!  Този внушителен VW Tiguan, подходящ за всяка една жена, на която половината й гардероб е в колата (и не само). Направи Ви впечатление, нали?

Ивелина Кирилова