Събрание на членовете на НПО"ДИВА ЗЕМЯ" ще се проведе на 25 октомври

1285 преглеждания

На 25 октомври 2016 от 18:30 часа в залата на Профсъюзния дом, НПО"ДИВА ЗЕМЯ" ще проведе редовно събрание за членовете на Сдружението в град Годеч. На събранието ще бъдат  обсъдени програмата за следващото тримесечие, прием на заявления за членство, както и събиране на членски внос.

Сдружението е основано от Ваня Ламбева – кмет на с. Туден и един от носителите  на наградата за достойни личности , учредени от Еспресо Медия  - "Добрият пример" , като  изключително активна личност, подпомагаща развитието на района.

За желаещите да станат членове,  припомняме основните  цели на сдружението:   подпомага развитието на талантливи деца;  подпомага възрастни хора и хора в неравностойно положение, с увреждания и в риск; изгражда, опазва и поддържа паметници на културата и други обекти; съдейства за опазване, укрепване и постигане на по–добро равнище на здравното и физическо състояние и култура на населението, чрез спортни, културни занимания, туризъм, научно– изследователска дейност и подход; провеждане на училищни образователни програми; извършва дейности по промоция на здраве; съдейства, организира и реализира дейности за създаване на по-добра социална, жизнена и околна среда.

Espressonews е медиен партньор и подкрепя дейността на НПО"ДИВА ЗЕМЯ".

 

Десислава Василева