Със забавно тържество в Чибаовци отбелязаха Денят на шегата и хумора

1966 преглеждания

Със забавно тържество в Чибаовци отбелязаха Денят на шегата и хумора

Със забавно тържество и различни артистични прояви в Чибаовци отбелязаха 1 април – Денят на шегата и хумора. Празникът се проведе в НЧ „Развитие – 1933“, където се събраха много гости и официални лица.

С много хумор, музика, песни и танци самодейците зарадваха своята публика.

На програмата се насладиха и г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, неговият заместник г-н Александър Ненов, д-р Атанас Тенев-председател на ОбС-Костинброд, г-жа Виктория Яшнова – младши експерт “Култура и спорт”, жители и гости на село Чибаовци.

Кметът на Костинброд приветства присъстващите и използва повода, за да съобщи, че с помощта на държавата Общината започва проучване за сондажи, във връзка със съществуващ проект за водопровод на селата Бучин проход, Дръмша, Дреново, Чибаовци и Понор.

Кметът на Чибаовци Искра Лазарова на свой ред отправи поздравление към участниците и гостите в салона на читалището. „Смехът е здраве! Весел първи април и Честит Имен ден на всички, празнуващи на Цветница!“, пожела тя в словото си.

Концертът бе открит от водещия, маскиран като клоун и от изпълненията на танцов състав при НЧ „Просвета-1928” от кв.Обеля, гр.София.  На сцената последваха изявите на танцова школа “Анима” от гр. Костинброд, танцов състав „Зора” и соловите изпълнения на Емил Пепелярски при НЧ ”Заря-1914” от гр. Костинброд, Музикална школа „Иркапей” при НЧ ”Г.С.Раковски” от село Драговищица и ТС ”Зорница” при НЧ ”Иван Вазов-1947” гр. Костинброд.

Празничната програма бе изпълнена с  разнообразни скечове, шопски хумор и много патриотични стихове, рецитирани от децата на с. Чибаовци.

EspressoNews