ТА „Ритмика“ и Kangoo момичетата от Драгоман организираха благотворително събитие в помощ на Виви

1533 преглеждания

6-годишното момиченце се бори с тежка диагноза

Благотворително събитие в подкрепа на Вивиян Костова организираха в София ТА „Ритмика“ и Канго клуб „Драгоман“. Те избраха като локация пространството пред Националния дворец на културата в столицата, за да подпомогнат събирането на средства за момиченцето, което страда от невробластом.

До момента Вивиян претърпя две животоспасяващи операции и два курса химиотерапия като продължава да се бори с множеството метастази, за лечението на които семейството й се нуждае от средства.

Своите адмирации към всички, които се включиха в благородната инициатива изказа и Община Драгоман. От местната администрация изтъкват, че това не е първата подобна кауза, която ТА „Ритмика“ взима присърце.

„Радваме се, че има такива млади и всеотдайни хора, които не се уморяват да бъдат добри и никога не се замислят дали да помогнат.

В съвременната действителност е трудно да запазим тази магическа сила – добротата, но поне можем да опитаме, защото само тя има привилегията да дарява щастие, да връща усмивката, да буди надеждата и вярата и да връща блясъка в уморените очи.

Вие сте пример! Дано да има и други като Вас!“, се казва в съобщение на сайта на Община Драгоман.

Припомняме, че на 24 октомври 2018 г. от 19:00 ч. в НЧ „Иван Вазов“-гр. Костинброд също предстои благотворителен концерт в подкрепа на 6-годишната Виви. В проявата ще се включат състави от Костинброд и Сливница.

Всеки, който желае да помогне за лечението на детето, може да го направи на следната дарителска сметка:

Банкова сметка:

IBAN: BG37FINV91501317220466

Титуляр - Вивиян Валериева Костова

EspressoNews