Театър „Цветан Станков“ отбеляза своя 20 годишен юбилей

1292 преглеждания

На 19.05.2016г. в НЧ "Иван Вазов- 1947г." театър "Цветан Станков" отбеляза своя 20 годишен юбилей с премиерата на постановкта "Муа у тупан". След блестящото представяне на актьорите в "смешавицата", както я наричат нейните създатели, на сцената бяха поканени всички, които през тези 20 години са играли в театъра. Режисьорът на постановката г-н Милослав Милославов с голямо удоволствие покани на сцената и г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, които също е бил част от театър "Цветан Станков".

 

Г-н Младенов поднесе кошница с цветя на всички участници и сподели своите впечатления и вълнения от голямата сцена, когато все още е бил самодеец и добави, че все още се чувства част от голямото семейство на театралите в Костинброд. Всички театрали бяха поздравени и от г-жа Крилашка- председател на  НЧ „Иван Вазов-1947г.“, както и от представител на културния център от сръбския град Димитровград. Бяха прочетени поздравителни адреси от министър-председателя Бойко Борисов и Поли Карастоянова- председател на парламентарната комисия по култура и медии.

 

Раздадоха се  почетни грамоти за принос към дейността на театъра“ Цветан Станков“ на всички бивши и настоящи членове. Специална грамота се даде посмъртно и на патрона на театъра Цветан Станков, който преди години напусна този свят.

Източник: Община Костинброд

 

Тагове