Транспортни услуги и логистика. Фирмите в нашия район

1750 преглеждания

Замисляли ли сте се колко е динамичен светът, в който живеем? Бързината на ежедневието ни увлича и така ден след ден животът ни се върти на все по-бързи обороти. Новите технологии са ни научили да пестим много време, чрез привилегиите, които ни осигуряват. Пазаруваме в интернет, контактуваме онлайн и имаме бърз достъп до всичко, което пожелаем. Това ни е направило много претенциозни и нетърпеливи в ежедневието. Ние искаме да получаваме най-доброто по най-бързия начин и това се отнася за всяка една сфера от живота ни.

            Сигурност, бързина, достъпност - всичко това получаваме от фирма Юроспийд. Фирма, чиято дейност е цялостната логистична организация с бързо и точно вдигане, съхранение, обработка, превоз и навременна доставка на карго пратки. Юроспийд упражнява своята дейност повече от 22 години. Нейното устойчиво развитие е доказателство за качеството на всички услуги, които предлага.

            През 1991 година Юроспийд започва своята дейност, извършвайки превози на контейнери от винарски изби във вътрешността на страната до пристанище Солун. Повече от 20 години Юроспийд ООД е предпочитан превозвач и на бутилирани български вина за Западна Европа на най-големите корпоративни износители за Великобритания, Белгия, Холандия и Германия. Доставки се осъществяват директно до най-големите дистрибуторски вериги в Европа като: TESCO , SAINSBURY ‘S, SOMERFIELD , WAITROSE , MORRISONS и др. Тези вериги са най-разпространените в Шотландия, Англия, Уелс и Ирландия, като името им е гарант за високо качество и отличен вкус на стоките, а надеждните транспортни услуги на Юроспийд позволяват и допринасят за поддържане на един висок стандарт, който се предлага на взискателните британски клиенти.

            Логистичният център на фирмата е разположен само на 15км. от София, разполага с открит и закрит склад, както и с портален кран за товаро-разтоварна дейност, а той е свързан с републиканската ЖП мрежа и международната ЖП линия София-Белград.

            Висококачествените услуги и бързина на доставка ги правят една от най-предпочитаните фирми за транспорт на различни по вид  храни с кратък срок на годност и висококачествени напитки.

            Фирмата предлага превози на опасни товари, като гарантира сигурността им, чрез квалифициран персонал, отговорност и внимание. Всички шофьори на Юроспийд притежават категория C+E, опитни са в международни релации в цяла Европа и Турция, имат свидетелства за превоз на опасни товари (ADR).

            Опитният екип от професионалисти използва най-новите комуникационни технологии между всички звена в организацията, което води до успешно решаване на транспортните задачи и намаляване на разходите за клиентите.

            С натрупания солиден международен опит и развита фирмена култура, Юроспийд постига постоянно увеличиение в обема услуги и повишаване качеството на обслужване.