Тридневният спортен празник в Драгоман

1332 преглеждания

Тридневният спортен празник в община Драгоман започна на 29 май и приключи на 31 май, като в него включиха над 200 участника. Първият ден започна със състезание по колоездене за ученици от 1 до 4 клас с над 30 деца, които участваха в надпреварата. Бе проведен и волейболен турнир за купата на града.

Вторият ден започна с приветствено слово от кмета на общината г-н Андрей Иванов към всички спортисти и участници в спортна зала Драгоман . Той им пожела успех, спортсменски дух и толерантност и даде начало на първото състезание за деня - щафетната игра  „Бързи,смели и сръчни-Драгоман". В нея се състезаваха повече от 60 деца, които бяха разделени в няколко отбора. Непосредствено след щафетните игри започна бБоксовата на боксьори от Годеч и БК  „Сливнишки герой".  В следобедните часове  се проведе състезание по колоездене за ученици от 5 до 8 клас, в което сили мериха над 20 деца. Вторият ден от празника завърши с турнир по тенис на маса за малки и големи.

През третия ден от спортния празник се проведе турнир по футбол за малки и големи, както и турнир по шах с участници от всички възрастови групи.  Организаторите отчитат, че петото издание на спортния празник в Драгоман се радва на засилен обществен интерес, повече участници и зрители, по-голямо разнообразие на спортните прояви и добра организация. Всички участници в състезанията получиха грамоти, а победителите, медали. 

EspressoNews