Турнир по тенис на маса ще обогати празничната атмосфера по повод деня на Драгоман

2019 преглеждания

Турнир по тенис на маса ще създаде допълнително настроение сред жителите и гостите на Драгоман по време на честването на празника на града. Събитието се организира от „Спортна зала Драгоман“ и ще се проведе на 26.08.2016 г. от 17:00 ч. в модерното спортно съоражение в града, което бе открито на 12-ти май тази година.

Желаещите да покажат своите умения в тениса на маса могат да заявят своето участие на телефон: 0889 038 005, най-късно до 24.08.2016 г. Таксата за участие е 2 лв. на човек, а феновете на спорта могат да се насладят на уменията на състезателите и да подкрепят своите любимци безплатно.

Както Espressonews.bg вече информира, община Драгоман кани всички свои жители и гости на 27 август 2016 г., да се включат в наситената, разнообразна и интересна празнична програма, с която ще бъде отбелязан празникът на града. Тя ще започне в 10 часа с детско парти с участието на „Малчуган великан“ и ще приключи с празничен концерт, в който участие ще вземе поп-фолк дивата Преслава, а грандиозният финал ще бъде поставен с тържествена заря. Град Драгоман отбелязва своя празник през всяка последна седмица на месец август. Поводът е, че през 1969 г. с указ на Министерския съвет, общинският център е обявен за град.

Мария Маркова

*Снимка: Спортна зала "Драгоман"