Успешен старт на Деня на отворените врати!

1366 преглеждания

В заседателната зала на община Драгоман, Областният управител на Софийска област - Росица Иванова даде отговор на поставените й въпроси относно проблемите в района и бъдещото развитие на община Драгоман. Най-тревожно остава състоянието на пътищата  и най-вече на участъците от ІІІ-класната пътна мрежа, поддържана от АПИ.

Уверението на Областния управител е, че за тази година на областно ниво в община Драгоман са планирани за рехабилитация участъци от пътя Големо Малово – Василовци и Драгоман – Годеч. Предвид липсата на финансиране и достатъчно средства едва ли ще бъде възможно ремонтирането и на други критични участъци, като пътя Драгоман – Габер – Цацаровци, Драгоман – Прекръсте – Беренде, за които настоятелно беше поставено искането това да бъде направено от АПИ.

Обсъден беше и проблемът с водоподаването в града, напорните водопроводи и проектът за подмяна на водопреносната и канализационна мрежа в Драгоман. На срещата освен зададените частни въпроси, бяха обсъдени и лични проблеми на граждани от общината.

Източник: Община Драгоман