Успешен уикенд за децата от школата на ВК "Своге 2016"

2391 преглеждания

Кметът на София награди победителите в отделните категории на турнира

Момчетата и момичетата от школата на волейболен клуб “Своге 2016“ взеха участие в турнир за купа „Veolia“ в Спортен комплекс "Академика". Турнирът, организиран от Волейболното училище на бившия ни национал Владимир Николов, се проведе на 14-15 април в столичната зала „Академика 4-ти км“. Момчетата от клуба участваха с два отбора и се изправиха срещу свои връстници от школата на ВК "Левски" и Волейболно училище "Владимир Николов".

И двата момчешки отбора се представиха отлично, като победиха всичките си съперници и стигнаха до финала, в който играха помежду си. Така златните и сребърните медали отидоха в Своге.

Момичетата от школата изиграха най-силните си мачове до момента и показаха голямо израстване и подобряване на играта си. Малките волейболистки се представиха впечатляващо и надминаха очакванията, като победиха във всички мачове представителите на школата на Владимир Николов.

Спортната надпревара се проведе под патронажа на кмета на София - г-жа Йорданка Фандъкова, която награди победителите в отделните категории.

От ръководството и треньорския щаб на ВК „Своге 2016“ изразиха огромното си задоволство и радост от представянето и развитието на техните малки състезатели.

Ангел Лазаров