Утре общинските съветници от Годеч ще заседават за приемането на бюджета на общината за 2017 г

1266 преглеждания

Утре от 09.30 ч., общинските съветници от Годеч ще заседават за приемането на бюджета на общината за 2017 г., става ясно от поканата за свикване на заседанието, публикувана на сайта на общината. В дневния ред на заседанието са включени и разглеждане на предложение на програма за управление и разпореждане с имоти общинска собственост на територията на община Годеч през 2017 г., както и отчета за програмата за управление и разпореждане с общинско имущество, състоянието на общинската собственост и резултатите от нейното управление през 2016 г.

Общинските съветници ще приемат Общински план за младежта за 2017 г., програмата на културни и спортни прояви през 2017 година и ще разгледат докладна записка относно: Анализ на потребностите от подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в община Годеч. С всички точки от дневния ред, по който ще заседава Общинският съвет на Годеч, можете да се запознаете на официалния сайт на общината.

Както EspressoNews писа, общественото обсъждане на бюджета на община Годеч за 2017 г. се извърши на 06 януари, от 14.00 ч в заседателната зала на общината.

EspressoNews