ФК „Драгоман“ се завръща на стадион "Граничар"

3656 преглеждания

Тимът отново ще играе домакинските си мачове на своя стадион

След три години и половина, в които ФК „Драгоман“ играеше домакинските си мачове на други стадиони в областта, футболният клуб се завръща на своя стадион „Граничар“.

Новият стадион е изграден на мястото на предходния и разполага с нови трибуни с козирка, над 600 места, съблекални и чисто нов футболен терен.

Първият официален мач на обновеното съоражение, ще бъде срещата ФК „Драгоман“ – „Спортист“ Своге на 22 април /неделя/. Футболното дерби е от редовния сезон на Областна футболна група София - Запад.

Мачът е с начален час 16:00 ч. и се очаква да събере привържениците на футбола в Драгоман, нетърпеливи да гледат своя отбор на своя си стадион, както и гости на града – любители на футболната игра.

От ФК „Драгоман“ през есенния полусезон размениха домакинските си срещи по програма и ги изиграха първо като гости. Благодарение на това, до края на сезона, "зелените" ще играят само домакински мачове.

След мача със Спортист „Своге“, ФК „Драгоман“ ще изиграе още пет поредни домакински мача в пет поредни седмици.

Последния официален мач, който се игра на стадиона в Драгоман бе на 4 октомври 2014 г. Тогава ФК „Драгоман“ победи с 3:2 отбора на „Чавдар“ Етрополе.

Официално стадионът ще бъде открит на друга дата със специална церемония и програма.

Ангел Лазаров