ФК "Драгоман" се изправя срещу "Ком"-Годеч за усмивката на Иво

1767 преглеждания

Благотворителният мач е в неделя, в Спортна зала Драгоман

На 29 април /неделя/ от 16:00 часа футболния отбор на гр. Драгоман ще се изправи срещу отбора на „Ком“ Годеч.

Спортна зала Драгоман ще вземе участие в благотворителната кампания „Заедно за усмивката на Иво“. В помощ на детето ще бъдат поставени дарителски кутии по време на футболната среща.

Община Драгоман призовава всички да се присъединят към събитието и да подкрепят благородната инициатива.

Припомняме, че 10 годишният Ивайло Спасов е диагностициран с тумор в мозъка и хидроцефалия през 2017 г. Седмица след диагностицирането е опериран в софийската болница "Св. Иван Рилски", след което лекарите успокояват близките на детето, че всичко е наред след операцията. 

След месец и половина майката Христина Трифонова настоява за нов резонанс от който се установява, че не е премахнат целия тумор, а само част от него. Христина веднага се свързва с доц. д-р Герганов от клиниката INI в Хановер (Германия). Необходимата сума за операцията на Иво е 50 017.00 евро, която е непосилна за семейството му. 

Във фейсбук е създадена група в помощ на Ивайло:  "Заедно за усмивката на Ивo": https://www.facebook.com/groups/1961382313873048/

Обявена е банкова сметка за набиране на средства, поставени са множество дарителски кутии в София, Банкя, Божурище, Волуяк, Сливница, Алдомировци, Драгоман, Монтана, дори и в Бирмингам /Англия/.

EspressoNews