Футболни емоции за АК Магнит

2815 преглеждания

Изминалата неделя в гр. Годеч, футболният отбор на града „КОМ“, игра традиционния си за годината мач с гостуващия отбор Лужница от гр. Бабушницa, Сърбия

Изминалата неделя в гр. Годеч, футболният отбор на града „КОМ“, игра традиционния си за годината мач с гостуващия отбор Лужница от гр. Бабушницa, Сърбия и грабна победата с внушителния резултат 8:4. 

Спортното събитие е с над 10 годишна история на разменено гостуване, като в приятелските срещи обичайно се включва и отбора на Цариброд. В мача участие взимат и футболисти от отбора на завода, световен производител на компоненти за електротехническата индустрия „АК Магнит“, като тази година това бяха титулярите Бойко Димитров Панталеев, Васил Цветанов Василев и Ивайло Стоянов Венков.

„Въпреки голямата разлика в резултата, мачът беше напрегнат и интересен за нас. В самото начало вървеше трудно, силите ни бяха изравнени, но във второто полувреме вкарахме 5 гола, като заслуга за два от тях са на колегата ни Ивайло Венков, който впечатли всички с чудесното си представяне по време на целия мач. Записахме и гол „шедьовър“ от центъра - на съотборника ни Мирослав Асенов. Като цяло показахме много организирана и добра игра, всички попадения в противниковата врата бяха красиви.“, разказва впечатленията си от футболния двубой Бойко Пантелеев и допълва: „Приятелските срещи с отборите от Сърбия са с над 10 годишна история на разменно гостуване и винаги ни носят много положителни емоции. По традиция, след мача се събрахме двата отбора на празнична вечеря и завършихме деня в приятелски разговори и с много позитивно настроение.“

Гостите от Сърбия имаха възможност да се насладят и на богата културна и спортна програма, която Община Годеч бе подготвила във връзка с честването на празника на града #Видовден. Mероприятията за жители и посетители на града започнаха на 19 юни и ще продължат до 29-ти, когато тържествен финал на празненствата ще дадат народната певица Николина Чакърдъкова , попфолк изпълнителят Борис Дали и самодейците от НЧ „Н. Й. Вапцаров - 1899”, с концерт на площад „Свобода”.

За АК Магнит:

АК Магнит е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), който е световен производител на индуктивни компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Фирмата е производител на индуктивни компоненти - трансформатори, индуктори, релета и др. електротехнически компоненти и е базирана в гр. Годеч, намиращ се на около 50 км от София.

Следете АК Магнит във фейсбук: https://www.facebook.com/AQMagnit 

и

Linkedin:www.Linkedin/company/aq-magnit

EspressoNews