Цял месец с отстъпки предлага „Ролпласт“ на своите клиенти

4201 преглеждания

Големи намаления при покупка на прозорци, интериорни врати и мрежи против насекоми

В сезона на промоциите, лидерът в производството PVC, дървени и алуминиеви прозорци, врати и щори в България - „Ролпласт“ предлага на своите клиенти цял месец с отстъпки.

Промоционалната програма носи името „Черен месец с Ролпласт“ и включва големи намаления за прозорци, интериорни врати и мрежи против насекоми. При покупка на врати и прозорци - дърво и PVC, всеки клиент ще получава ваучер, който ще му даде отстъпка от 40 лв. за всяка закупена врата „Икономи“ и 60 лв. за всяка „Порталит“. Другият ваучер, който ще получат клиентите, закупили врати и прозорци, е за 20% отсъпка на всички модели мрежи за комари от асортимента на компанията. Промоционалният месец ще продължи до 21 декември 2018 г.

„Ролпласт Груп“ АД е създадена през 2000 г. като фирма за производство и продажба на външни и вътрешни щори. За 18 години компанията се превърна в един от водещите производители на врати, прозорци и щори не само в България, но и в Европа. През  2016 г. Ролпласт разширява продуктовата си гама като започва производство и на дървени прозорци и врати. Фирмата има производствена база с обща площ от 32 000 кв.м., През 2017 г. „Ролпласт Груп“ АД  вложи 10.8 млн. лв. в разширяването на производствената си база в Костинброд, като изгради ново производствено хале с площ  11 170 кв. м.

Ролпласт има сертификат за Инвеститор клас А, както и приз за „Инвеститор на годината в областта на преработващата промишленост" за 2009 г., и приз „Инвестиция в разширяване на бизнеса” за 2017 г. на престижните награди „Инвеститор на годината“, организирани от Българската агенция за инвестиции (БАИ).

EspressoNews