Чрез търг Община Костинброд ще отдаде под наем свободните пасища, мери и ливади

1669 преглеждания

За срок от една стопанска година

Останалите свободни пасища, мери и ливади от общинския поземлен фонд на Костинброд се отдават под наем чрез търг за стопанската 2018/2019 година. Това става ясно от съобщение на официалния сайт на Общинска администрация-Костинброд. Ето и целият текст на съобщението: 

Уважаеми госпожи и господа,

Уведомяваме Ви, че на основание чл.37и, ал.5 от Закона за собствеността и ползването на земеделски земи, останалите свободни пасища, мери и ливади от общинския поземлен фонд се отдават под наем за 2018/2019 стопанска година, чрез търг /чл.37и, ал.13 и ал.14 от ЗСПЗЗ/ за една стопанска година като срока за подаване на заявление /по образец/ до кмета на община Костинброд, е до 5 юли 2018 г./включително/.

Списъкът на имотите – общинска собственост за индивидуално ползване, с начин на трайно ползване – пасища, мери и ливади за стопанската 2018/2019 година, приет с решение №660 /22.02.2018 г. от Общински съвет Костинброд и заявление по образец, може да получите в Центъра за информация и услуги на гражданите, етаж I в Общинска администрация Костинброд, или да бъде изтеглено от сайта на Община Костинброд.

от Общинска администрация Костинброд

Вижте съобщението и приложените към него документи.

EspressoNews