На днешния ден: Роден е българският телевизионен водещ, актьор и певец Део

197 преглеждания

На 07 октомври 1975 г. в Перник се ражда Деян Геодаров Славчев, по-известен като Део.  Завършва руска филология в СУ „Климент Охридски“. Печели конкурс за водещи в предаването Джубокс, който се провежда в заведението, където работи. Играе в спектакъла „Кислород“ в „Театър 199“. През 2004 играе главната роля в българския филм Бунтът на L. като част от снимките са в град Балчик.

От 2005 е водещ в „Рекламна пауза“ – предаване, което показва реклами от цял свят. Впоследствие става водещ в „Джубокс: Любовни квартири“, където събира двойки. През 2008 се снима отново във водеща роля на филма „Прогноза“, режисиран от Зорница София.

През 2009 г., Део печели благотворителното шоу на Нова Телевизия Vip Brother. Изпълнява сингъл с Д-2, а по-късно издава свой собствен албум – „Това съм аз“. Есента на 2011 се завръща като водещ на шоу в телевизионния ефир – „X Factor“ по Нова тв.

През пролетта на 2013 г. участва в танцувалното риалити Dancing Stars. Там отпада на полуфинала. От 2015 година Део става новото лице на предаването, в което се теглят тиражите на Тото 2 и Втори Тото шанс.

Део

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук