На 1 юни РСПБЗН (Костинброд) отвори врати за всички децата от общината

198 преглеждания

Малчуганите се забавляваха и се запознаха отблизо професията

На 1 юни РСПБЗН (Костинброд) отвори врати за всички децата от общината. През целия ден малчуганите имаха възможност да посетят пожарната, да се качат в специализираните машини, да се облекат като малки пожарникари, да рисуват и да се забавляват. Пожарникарите обърнаха специално внимание на всички малчугани и им показваха как работят.

1

2

3

4

След детският празник на площад „Иван Вазов“, кметът на община Костинброд – Трайко Младенов, заедно с председателят на Общински съвет-Костинброд – д-р Атанас Тенев, общински съветници и Денис Величков – отбранително мобилизационна подготовка в ОбА-Костинброд посетиха РСПБЗН - Костинброд.

Припомняме, че Община Костинброд спечели проект по Националния план за възстановяване и устойчивост с наименование: „Внедряване на мерки за енергийна ефективност на Административна сграда – Пожарна в УПИ VI -2689, гр. Костинброд. С този проект сградата ще бъде напълно реновирана – нов покрив и хидроизолация, топлоизолация и дограма, както и асансьор, с който да се реализира достъпна градска среда.

5

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук