Нови проекти за Близнаци и Водолей

629 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 25 октомври

Днес Овните да не се доверяват. Денят е подходящ Близнаците да се заемат с нещо ново.

Овен

Днес недейте да имате твърде голямо доверие към хората, дори да са ваши съмишленици. Понякога най-силните удари ги получаваме от най-близките.

Телец

Не влизайте в спорове и иконфликти, само и еиднствено с цел да се докажете. Рискувате не само да загубите спора, но и да загубите част от авторитета и имиджа си.

Близнаци

Днес е ден, в който е подходящо да се заемете с нова и различна дейност. Прекалено разсеяни сте за рутинните си задължения.

Рак

Днес алкохолът е повече ваш враг, отколкото приятел. Отдайте се на културни занимания.

Лъв

Опитайте се днес да приключите по-рано работа и да се приберете вкъщи по-рано. Имате нужда от почивка.

Дева

Днес се отдайте на тишина и избягвайте хвалбите. Бъдете умерени във всяко едно ваше действие, защото от това ще имате полза.

Везни

Направете нещо специално за себе си. Не се притеснявайте с мисли за това дали ощетявате някого.

Скорпион

Не предприемайте крайни и решаващи действия. Прекарайте вечерта с приятел, може и с него да обсъдите какви да са последващите ви ходове.

Стрелец

Не искайте повече от необходимото от хората около вас. Особено ако не си спомняте добре какво последно сте дали. Чистият въздух ще ви се отрази добре.

Козирог 

Днес може да си отдъхнете от повечето тревожни и неприятни мисли. Все пак, не ги игнорирайте съвсем, но не ги поставяйте и на първо място.

Водолей 

Денят е подходящ за започването на нов проект. Настройте се да използвате почивните дни за подготовка на намисленото.

Риби

Този петък подредете деня си по нетипичен начин. Много вероятно е да свършите много повече неща, отколкото сте планирали. Вечерта се почерпете.

Източник: 24novini.bg