50 години град Костинброд: Бисера и Лидия, Торино & Пашата и Папи Ханс откриха празничната програма

1733 преглеждания

Първият концерт от празничната програма, по случай юбилея на град Костинброд, се стоя в събота, на 14-ти септември, на спортен комплекс „Белица“, озарен от таланта и невероятната харизма на едни от най-ярките звезди в музикалната палитра на България. Въпреки неблагоприятните метеорологични условия, публиката посрещна гост-изпълнителите със слънчеви усмивки и добро настроение.

Празник на Костинброд

Председателят на Общински съвет-Костинброд – д-р Атанас Тенев приветства и поздрави всички присъстващи по повод 50-тата годишнина на Костинброд. Той напомни на всички, колко богат е градът, на колко много талантливи личности е дом и колко значим е за всички.

„Едва ли преди петдесет години, някой си е представял, че Костинброд ще е една от най-бързоразвиващите се общини в страната ни – каквато е в последните десет години, каквато е днес.

Историята помни знакови личности, чиито имена не трябва да забравяме и такива, които и днес пишат собствена, прославяйки града, общината и страната ни. Именно тези неща трябва да ни дават сили и надежда за всеки нов ден, защото живеем на свещено място и от нас зависи каква ще бъде общината ни занапред.

Изказвам огромната си благодарност към нашия градоначалник – господин Трайко Младенов, който управлявайки със сърце и води общината ни към по-светли дни.

Нека всеки от нас си даде сметка  къде живеем и колко много причини имаме да се гордеем, че сме именно на тази територия, нека помним историята си и тачим традициите си.

От името на Общински съвет-Костинброд и от свое име, желая на всички ви - весели празници, по случай 50 години от обявяването на Костинброд за град. Бъдете здрави! Бог да пази Костинброд, Бог да пази България!”.

1

На събитието присъстваха: Трайко Младенов –  кмет на община Костинброд, неговите заместници – инж. Теодора Гогова и Александър Ненов, председателят на Общински съвет-Костинброд – д-р Атанас Тенев, общински съветници, международни гости от Република Италия и Белгия, Уалид Гарби – собственик на местни фирми, служители от Общинска администрация-Костинброд, жители и гости на града.

Празник на Костинброд

Честта да дадат начало на празничните емоции, се падна на талантливите костинбродчанки Бисера и Лидия –  дует, който вълнува с гласовете си, както малките, така и големите привърженици на фолклора и модерното му звучене.

2

3

След тях, публиката завладяха – Торино и Пашата, латино-регетон дуетът, който предизвика фурор на костинбродската сцена, с пленяващия си чар и положително настроение, те подариха незабравим спомен на всички присъстващи.

4

5

Концертната програма завърши с магнетичния изпълнител Константин Трендафилов – Папи Ханс, който с дълбочината и магията на творчеството си - прикова и докосна своите фенове.

6

7

Празник на Костинброд

Повече снимки от събитието, можете да разгледате ТУК.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук