50 години град Костинброд: Васил Найденов и зрелищно шоу в чест на юбилея на града

4901 преглеждания

Годишнината ще бъде отбелязана с четиридневна програма

На 17 септември град Костинброд ще отбележи четвъртия ден от празниците, посветени на своя 50-годишен юбилей, с грандиозно събитие, което обещава да бъде незабравимо. От 19:00 часа в Спортен комплекс „Белица“ ще се състои вечер, изпълнена с музика, емоции и визуални ефекти.

В програмата ще участват Симфоничният оркестър на БНР, който ще изпълни Химна на града, както и поп звездата Дара, която ще зарадва публиката със своите хитове.

Кулминацията на вечерта обаче ще бъде изпълнение на легендарния Васил Найденов, който ще изпълни някои от най-емблематичните си песни. Празникът ще завърши с впечатляващо лазерно и дрон шоу, което ще освети нощното небе над Костинброд.

1

Юбилеят на града ще бъде отбелязан с богата и разнообразна програма, организирана от Община Костинброд. Жители и гости на Костинброд ще имат възможността да се насладят на множество събития и забавления. Ето и цялата празничната програма:

14 септември, 19.00 ч., Спортен комплекс „Белица“: Бисера и Лидия; Торино & Пашата; Папи Ханс;

Костинброд

15 септември, 18.00 ч., Спортен комплекс „Белица“: Дефиле с народни носии, с участието на „100 каба гайди“; Петя Панева и маестро Митко Денев; Галена; Миле Китич;

Костинброд

Костинброд

16 септември, 17.00 ч. и 19.00 ч., Спортен комплекс „Белица“: Уъркшоп за деца с шеф готвачи /кулинарен щанд/, цирк Иванови с представление „CARTOON CIRCUS“.

Костинброд

17 септември, 19.00 ч., Спортен комплекс „Белица“: Представяне химна на град Костинброд (с участието на Симфоничен оркестър на БНР), Дара, Васил Найденов, Лазерно и дрон шоу.

1

2

дрон и лазерно шоу 

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук