Oбщина Своге се включва към кампанията „Да изчистим България заедно“

148 преглеждания

Кампанията ще се проведе на 14 септември

За поредна година на територията на община Своге ще се проведе Националната кампания „Да изчистим България заедно”, организирана от bTV Media Group. Почистването ще се проведе на 14.09.2024 г., (събота).

Община Своге кани всички фирми, организации, администрации, училища, жители и гости на общината да се включат като доброволци на 14 септември 2024 г. Общината ще осигури за всички чували и ръкавици, които ще бъдат раздавани в общинска администрация Своге до 13.09.2024 г., включително.

Необходимо е доброволците да заявят своето желание за участие в общинска администрация гр. Своге, ул.„Александър Стамболийски”№7, стая Екология и да посочат местата, които ще почистват.

Събраните чували с отпадъци ще се оставят до най-близкия контейнер, от където ще се събират и извозват. Местата за почистване и събиране на отпадъци по селата ще се определят по преценка на съответното кметство.

Телефон за връзка относно провеждането на кампанията на територията на Община Своге – 0726/85 – вътр.29 – Светлана Мицова – ст. експерт „Екология“.

Да изчистим България заедно

Източник: Община Своге, Снимка: bTV Media Group

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук