Бисера и Лидия ще открият честванията по повод Празника на Костинброд

4724 преглеждания

Годишнината ще бъде отбелязана с четиридневна програма

На 17 септември, Костинброд ще отпразнува 50-тата годишнина от обявяването си за град. Юбилеят на града ще бъде честван с богата и разнообразна четиридневна програма, която ще предложи редица забавления на жителите и гостите на града.

На 14 септември, фолклорният дует Бисера и Лидия ще открие честванията по повод Празника на Костинброд. От 19.00 часа в Спортен комплекс „Белица“ ще се състои вечер, изпълнена с музика, емоции и добро настроение. В концертна програма ще участват още Торино & Пашата и Папи Ханс. 

Бисера и Лидия

Торино, Пашата, Папи Ханс

На 14 септември ще се проведе и детския спорен турнир „Силата, красотата, бързината и мисълта“. Мястото е Спортен комплекс „Белица“, а началния час 10.00 ч.

Спортен турнир

На 15 септември, 18.00 ч., Спортен комплекс „Белица“: Дефиле с народни носии, с участието на „100 каба гайди“; Петя Панева и маестро Митко Денев; Галена; Миле Китич;

Костинброд

Костинброд

16 септември, 17.00 ч. и 19.00 ч., Спортен комплекс „Белица“: Уъркшоп за деца с шеф готвачи /кулинарен щанд/, цирк Иванови с представление „CARTOON CIRCUS“.

Костинброд

17 септември, 19.00 ч., Спортен комплекс „Белица“: Представяне химна на град Костинброд (с участието на Симфоничен оркестър на БНР), Дара, Васил Найденов, Лазерно и дрон шоу.

1

2

дрон и лазерно шоу 

Празнична програма Костинброд

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук