В Костинброд отвори врати нов разкрасителен център

830 преглеждания

„Sense and magic laser and beauty bar“ предлага разнообразни процедури на своите клиентки

В Костинброд отвори врати нов разкрасителен център „Sense and magic laser and beauty bar“. Козметичният център се намира на ул. „Детелина“ - (бившия Теленор), а работното му време е от  09:00 - 19:00 ч., от вторник до неделя, с предварително записан час.

Савина и Мария Здравкови откриха общия си салон със стилно парти и грандиозен финал - заря. То бе уважено от много гости и приятели на собствениците, сред които и кметът на община Костинброд, - Трайко Младенов.

„Sense and magic laser and beauty bar“ е оборудван с най-съвременната апаратура за козметични процедури. Неговите посетители ще имат възможност да се насладят на приятна атмосфера, съчетана с истински професионализъм и внимание към всеки детайл от Савина като козметик и Мария като фризьор.

„Sense and magic laser and beauty bar“ предлага следните процедури на своите клиентки:

Лазарна епилация с „Primelasе“:

Апаратът е диодна лазерна платформа с най-голямата пикова мощност сред познатите диодни лазери в естетичния сектор - до 4800W. Лазерът има широк диапазон на проникване, като по този начин предлага най-доброто решение за всички типове кожа и косми. Устройството предлага безконкурентни резултати още от първата сесия. Платформата работи с надеждна охлаждаща система, която гарантира безопасността на процедурата и комфорта на пациента.

Миглопластика:

Миглопластиката е широко разпространена процедура за подчертаване на естествената красота на всяка дама. Самата процедура се състои в залепване на естествен косъм върху собствената мигла, като по този начин се сгъстяват и удължават собствените мигли, следвайки естествената линия на всяко око.

Фризьорство: подстригване, боядисване, кичури, модерни и официални прически, плитки, сешоар,  дифузер, последни тенденции и терапии за коса.

Източник и снимки: Община Костинброд

Тагове