В град Костинброд е изграден тротоар на ул. „Ясен“ в кв. „Захари Стоянов“ /зад линията/

745 преглеждания

Община Костинброд продължава да изпълнява своята програма за облагородяване на града и цялата община

Община Костинброд продължава да изпълнява своята програма за облагородяване в цялата община, осигуряване на достъпна среда за хора в неравностойно положение, прекратяване нерегламентираното паркиране по тротоари и изграждане на пешеходни зони за спокойно преминаване на гражданите.

В град Костинброд е изграден тротоар на ул. „Ясен“ в кв. „Захари Стоянов“ /зад линията/, в участъка от ул. „Бели брези“ до входа на радиостанцията. В местността около Радиостанцията се построиха къщи и се заселиха нови жители, а през изминалата година на ул. „Ясен“ беше изградена детска площадка, беседка и трафопост.

Кварталът е спокоен и все по-желан за инвестиции от хора, желаещи да закупят имот и да живеят в град Костинброд. „Захари Стоянов“ е най-близката връзка с магистрала „Европа“, която ще бъде построена през следващите години и след завода на Кока-Кола ще има качване посока Калотина-Сърбия и слизане от посока Калотина /Р. Сърбия/.

Кметът на община Костинброд –  Трайко Младенов, заедно с председателят на ОбС-Костинброд – д-р Атанас Тенев, зам.-кметът – Александър Ненов и общинският съветник – Димитър Григоров посетиха ул. „Ясен“.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук