Как да спечелим вниманието на мъжа

426 преглеждания

Лятото дойде и безспорно с него настъпи и сезонът на свалките. Независимо дали търсите мъж за сериозна връзка, или просто тръпка за лятото, всяка жена трябва да знае как да спечели вниманието му. Както всички добре знаем, силният и слабият пол възприемат различните намеци, жестове и изказвания по различен начин. Затова много трябва да внимаваме, когато ще бъдем с някого за пръв път.

Не по-важно е и как се държите с половинката си, с която вече дълго време съжителствате или дори сте сключили брак. Често двойките, които имат продължителна връзка, изпадат в рутината и имат нужда от разнообразие и да прекарат повече време заедно.

В тази статия ще ви издадем няколко тайни как да спечелите вниманието на мъжа и да бъдете основен участник в най-хубавата част от деня му. 

Определете сама за себе си каква е целта на взаимоотношенията

За да знаете как да спечелите вниманието на един мъж и дали сте избрали правилния, с когото да си прекарате времето, определете каква е целта на взаимоотношенията. Със сигурност развитието на вашата връзка няма да бъде приятно, ако вие имате планове за семейство и деца, а той планира да сте мацката за летния сезон. Обратният случай, в който вие искате по-свободни отношения, а той иска сериозни, също не е благоприятен. 

Какъвто и резултат да очаквате от дадена връзка или флирт, винаги го изяснете за вас и човека срещу вас. Говорете по темата без намеци, а директно и открито. Това би ви спестило много неприятни разговори и ситуации. 

Ако и двамата сте на една вълна и искате да извлечете максималното от интимния ви живот заедно, можете да обсъдите закупуването на играчки за възрастни. Те ще разнообразят нощите ви заедно и дори могат да задълбочат отношенията помежду ви, независимо дали са започнали с идеята за сериозна връзка, или не.

Не го упреквайте и не омаловажавайте усилията му 

Безспорно, когато един мъж държи на вас, той полага максимални усилия да ви види усмихната и щастлива. В никакъв случай не омаловажавайте неговите старания. Дори и да се е опитал неуспешно да ви замести в някое от задълженията вкъщи, не го упреквайте. 

Когато нежният пол не оцени усилията на по-силната част във връзката, това често води до изстиване на отношенията. С тези излишни малки конфликти за битовизми често може да се стигне и до по-малко активен сексуален живот. 

В крайна сметка, двамата сте в тази връзка, за да сте щастливи. Каквото и да е направил мъжа за вас, оценете го и запазете хубавите взаимоотношения. Те са ключът към по-здравата връзка. 

Бъдете привлекателна само за него

Най-привлекателните ви рокли, блузи и поли ги обличайте за специалните моменти с любимия. Не бъдете секси и красива за колегите или за вечерта с приятелки. Отдайте тази чест на мъжа до вас. 

Представителите на силния пол обичат да бъдат ласкани по този начин. А когато съчетаете най-хубавата си рокля с любимото му ваше еротично секси бельо и високи обувки, можете да бъдете сигурни, че той ще предпочете вас пред телевизора или служебните задължения. 

За повечето двойки разговорите какво бельо би му харесало най-много не са излишни. Разбира се, дамите също трябва открито и честно да кажат имат ли предпочитания и искат ли да включат допълнително играчки в любовната игра.

Не спорете на публични места и в компания

Споровете и скандалите на публични места или в приятелска компания не са най-доброто за един мъж и неговото достойнство. Колкото и да сте сърдита и ядосана на половинката си, запазете недоволството за вкъщи и се разберете двамата насаме. Същото обаче важи и за него.

Всяка конфронтация пред други хора, която е предизвикана от вас, със сигурност не ви прави привлекателна за мъжа на мечтите ви. За момент потиснете гнева си и запазете недоволството за по-късно. Това е предпоставка за по-щастлив живот.

Източник: www.passion.bg, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук