Нова агенция за декориране на събития отвори врати в Костинброд

677 преглеждания

Намира на ул. Ломско шосе – Ханчето

На 9 октомври, в град Костинброд беше открита откри нова агенция за декориране на събития „DreamLand party agency“. Тя се намира на ул. Ломско шосе – Ханчето.

„DreamLand party agency“ вече готова да посрещне всички желаещи, решили да организират важно събитие в живота си, агенцията предлага персонализирани решения в ангажирането на сватби, рождени дни, кръщенета, балове, юбилей, фирмени партита или семеен празник.

За да пререже лентата на новата парти агенция, беше поканен кметът на община Костинброд – Трайко Младенов. След като отец Николай освети за здраве помещението, гостите бяха разведени из офиса на агенцията.

В офис-магазина също се предлагат изобилие от букети, сувенири, уникални подаръци, както и тематично опаковане на ваши подаръци.

„DreamLand party agency“ е професионален организатор на сватби и тържества, лични и корпоративни мероприятия от 2010 г.

Подробен списък за всички услуги, които предлага ще намерите във фейсбук страницата DreamLand party agency или на място в офис-магазина при собствениците Виктория и Диди, които ще Ви накарат да се почувствате у дома си.

Работното време е направено удобно за всички като почивен ден е неделя, а през останалите дни офисът ще работи  от 9.00 часа  до 17.00 часа.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук